Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

SMS 03.20.

Ünnepek és politika

• Kv! Nem tudom, te hogy vagy vele, én ’87-ben ballagtam az általános iskolából. Mi ott ünnepeltünk, viseltünk kokárdát. Elég szégyen, hogy te akkoriban nem.
Pil

• Az egymással folyton acsarkodó politikusainknak és honfitárs követőiknek csak annyit szeretnék üzenni a legszebb Kormorán-himnusz (több is van!) gyönyörű soraival, hogy: „Világok világa Magyarország! Adjon a Teremtő békét neked! Világok világa Magyarország! Lehess olyan, amilyen voltál!"
Egy baloldali hazafi

• A Szűzanyához való fohászkodásban nem hiszek, mert nem találom az igaz Bibliában. Jézus Krisztus nem az anyja karján ül? Tehetetlen, mezítelen kisgyerek. Ő a világ megváltója és ura, aki nem az anyja befolyásoltságára tesz meg valamit. Bibliát kell olvasni. Gyurcsányra sem anyján keresztül lehet hatni.
Gondi

• K. Tubi! 1. Mi az, hogy Fidesz-ünnepség? Márc. 15. az ország ünnepe és nem pártünnep. 2. Ha a „Fidesz ünnepsége" ugyanabban az időben van, mint a többi, akkor a többi is méltóságteljes lett volna. 3. A többi ember intelligensebb ahhoz, hogy odamenjen és fütyüljenek a „Fidesz ünnepén". Üdv:
V.-né

• Egyetértek a névtelennel. Fizettessék ki a zavargókkal az okozott kárt. Aztán jöhetnek azok, akik ugyanazt tették, teszik öltönyben, nyakkendőben nap mint nap. Én ott voltam a Fidesz ünnepén, jól éreztem magam, és nemhogy a békétlenség lett volna úrrá rajtam, hanem kimondottan megnyugtattak O. Viktor szavai.
Arrabonai

• Tisztelt Cs., tetszik az írása. Egy-két gondolattal azért hadd egészítsem ki. Ha ön személyesen nézne szét az árpádsávos tömegben, láthatná, hogy a többség nem skinhead! Persze a kormánybarát média mindig ezt sulykolja és a képeket is úgy állítják be, hogy a szélsőséges elemeket hangsúlyozzák ki. Kifejezetten örülök annak, hogy az Árpád-házi lobogónkat ősi magyar jelképnek írja! Az is! És hagyjuk már azt a lejáratódott porhintést, hogy egyenlő a nyilas zászlóval! Nem az!


• Csaba, ne te menjél, maradjál! Elég, ha a Gyurcsány megy! Utána sok becsületes magyar kell megint, hogy kihúzzuk hazánkat a csődből! Testvéri szeretettel:
P

• Tisztelt békés polgár, nem a gyerekeknek, hanem a jelen lévő kormánynak szólt a fütty. Vajon miért bújt el Gyurcsány a gyerekek mögé? Miért nem vállalt nyilvános beszédet, miért csak zárt ajtók mögött mert beszélni? Miért tud O. V. emberek előtt beszélni? Ébresztő! Üdv:
JD

• Tisztelt Papp József (MSZP)! Kérem, ne csúsztasson folyamatosan és pártpropagandájuktól mentesen tartson sajtótájékoztatót. Vajon akkor is így beszélne, ha mondjuk pont az ön szemét lőtték volna ki, épp az ön csontjait törték volna viperával, épp önt verték volna meg a rendőrök(!), amint ül a pizzériában vacsora közben? Ja, talán még nem is hallott ezekről? Üdv:
Kl

• Tisztelt O. V.-t szidalmazók! Önöknek ebben az országban tényleg ennek az embernek a beszédei jelentik a legnagyobb problémát? Az senkit nem zavar, hogy a kormány állampolgárok nélkül ünnepel? Vegyék már észre, nem tudnak kormányozni, minél előbb távoznak, annál kevésbé szegényedünk el!
Polgár

• Papp úr! Ahol O. V. beszélt, ott két-háromszázezer ember volt jelen. A néhány száz fős közönség a kormány rendezvényeire jellemző, de egy része annak is ellenzéki!
Tubi

• A kismegyeri ünnepi megemlékezés színvonalas és méltóságteljes volt. Köszönet a közreműködőknek és a szervezőknek.
Jelenlévő
Elveszett pénztárca

• Kedves T.-né! Én is elvesztettem a pénztárcámat Mosonmagyaróváron, a Lénárt utcában a múlt hét elején. Próbáltam megtalálni a számát, de a szerkesztőségben már törlésre került. Kérem, jelentkezzen, hátha az én tárcámat találta meg kevés, de számomra fontos összeggel. Számom: 30/516-5204. Köszönettel:
Egy kisnyugdíjas

• Márc. 16-i SMS-ben egy móvári hölgy pénztárcát talált. Én elvesztettem márc. 4-én a mosoni gyógyszertár körül, mikor 91 éves édesanyám tetanuszinjekcióját szerettem volna kiváltani, mert balesetet szenvedett. 30/605-5353 a telefonszámom és Gráf Ferencnének hívnak. Kérem, szíveskedjenek segíteni!

Erről-arról

• 3,5 éves kisfiamat ügyeletre kellett vinni. Az orvos fülgyulladást állapított meg. Felírta a gyógyszert, meg kaptunk mást is: orvosi nyugtát 1000 Ft-ról.
Egy vidéki

• Figyelem! Találtam a kórház területén egy fülbevalót. Telefonom:
06-30/556-4334

• Kedves Viki! Inkább legyek lábtörlő külföldön fizetésért, mint idehaza éhbérért. Sajnos ez így van!
Egy lábtörlő hentes

• Az ország érdekét nézi Gyurcsány! A Kék Vonal olajvezeték félig kész. A Nabucco-vezeték csak terv, és mennyibe kerülne nekünk a Nyugatot ismerve? Az ő érdekük.
Figyelő

• Mester és Mesterházi hiába próbált segíteni, legyőztük az Enesét, akiknek további sok sikert kívánunk.
Hajrá, Mese!

• Miért nem kap több támogatást az alternatív oktatás? Sok „hagyományos" iskolapéldát vehetne ezekből a módszerekből. Minden gyereknek olyan iskolát, olyan tanulást kívánok, mint a Waldorf! Ha tehetném, az én gyermekem is oda járna, de sajnos nagy a távolság és magas a tandíj.
Dixi

• Tisztelt Illetékesek! Mikor vizsgálta statikus a győri aluljárót (a vasútállomás érkező kijáratánál levőt)? Esőzéskor csöpög a víz a mennyezetéről, napokig áll benne a víz. Egész biztos, hogy nem életveszélyes?
Egy aggódó

• Kisfiunk márc. 15-én a Károly-kilátó környékén elveszítette kis zöld hátizsákját, benne kedves kis játékaival, „kincseivel", melyeket most nagyon sirat. Kérjük a becsületes megtalálót, hogy ha együtt érez kisfiunk bánatával, hívja az alábbi számot:
20/435-4517

• Gratulálok a győrújfalui gladiátoroknak, ez a játék ezen a szinten nem erről kellene hogy szóljon! Keményen lehet, na de így? Ér ennyit az egész? Szerintünk nem!
Én

• Tisztelt hegyeshalmi edző(helyettes)! Az, hogy a játékvezetés olyan, amilyen, még nem jogosítja fel arra, hogy butaságokat nyilatkozzon. Focizni, nem kung-fuzni!
K

• Tisztelt Polgármester úr! Ön múltkor a leépítendő Győri Kekszben járt. Örültünk volna, ha másokat is megkérdez a vezetőkön kívül, mert Ön „mindenki polgármestere".
bizo

• Ami ebben az országban zajlik, az a magyarok nyilvános kiirtása. Egészségügy, oktatás, közlekedés, munkalehetőség, emberi jogok stb. Eladtak bennünket! Szomorú.
Homár

• Győrladamér: sötétedés után a kivilágított kerékpárosok száma = 0! Emberek, miért játszanak az életükkel? A rendőr őket is ellenőrizze, ne csak minket!
Mérges autós

• Tisztelt Kisalföld! Hiányoltam a lapból márc. 17-én a Patrik névnap megjelenítését! Ezúton kívánok fiamnak, Végső Patriknak boldog névnapot!
Apa

• Tisztelt Szerkesztő! 14-én a megjelent SMS-emnél (Magyar hiszekegy) az aláírásom (Nyilas) nem közölte, miért? Ugyanis ez lehet: csillagkép, családnév és egy ’44-es párthoz is kapcsolható. E többértelmű szónál hogy dönti el, hogy én miért használom? Várom válaszát. Tisztelettel:
Nyilas

Tisztelt Nyilas! Megkerestük az eredeti beküldött SMS-t. Amennyiben az Ön telefonszámának utolsó négy jegye „7207", az esetben az Ön üzenetének végén nem szerepelt aláírás. A későbbi SMS-ek között aznap már nem érkezett erről a számról új üzenet. Tisztelettel:
A szerkesztő

• Az Európai Bizottság eljárást indít hazánk ellen a médiatörvény kábeltelevíziózásra vonatkozó hiányosságai miatt. A parlament többször is próbálta módosítani ezt a szabályozást, de a jobboldal egyszer sem járult hozzá a 2/3-os többséget igénylő módosításhoz. Az Európai Bíróság első fokon elmarasztalhat, de ha nem történik változás, pénzbírság kiszabását is kérheti, ami milliárdos nagyságrendű is lehet. Kérdésem: a jelenlegi szűkös pénzügyi helyzetben megengedhető-e ekkora pazarlás, ami nem is a kormánypártok hibája? A Fidesz-tagok és szimpatizánsok majd egymást is megdobálják tojással és naranccsal?
„Gameboy"

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tulipános nyílt nap

Győr. A Tulipános Általános Iskola (Rónay J. u. 4.) ma reggel 8 órától 10 óráig nyílt napot… Tovább olvasom