Kisalföld logö

2017. 03. 26. vasárnap - Emánuel 4°C | 11°C Még több cikk.

Sminkeslány vette el a Harry Potter sztárjának szüzességét

A szemünk előtt nőtt fel a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe. A hajdani szemüveges fiúcska céltudatos férfivá érett

Daniel Radcliffe a közelmúltban szerepet vállalt Ricky Gervais showműsorában, az Extrában. A tizenhét éves színész a műsorban egészen más arcát mutatta, mint a Harry Potter-ben, amely világhírűvé tette: óvszerrel játszott, vedelte a whiskyt és állandóan rámászott kolléganőjére, Ashley Jensenre.

- Utálom az óvszereket, jó volt széttépni a vágyölő gumikat a műsorban - árulta el Daniel, aki a közelmúltban azzal sokkolta rajongóit, hogy meztelen szerepet vállalt egy filmben.

Tény, Radcliffe már nem ugyanaz a bájos kisfiú, akit a nézők az első Harry Potter-filmben megismerhettek. Daniel ugyanis felnőtt, s ezt maga is elismerte egy napokban adott interjúban.

- Nem könnyű tizenhét évesnek lenni. Még nem vagyok felnőtt, de már gyerek sem. Amikor betöltöttem a tizenhatodik életévemet, boldogabb voltam, hiszen a brit törvények szerint ettől fogva lehet törvényesen szexuális kapcsolatot létesíteni. Nem mintha ez bármit is számított volna, de én éltem is a lehetőséggel. Elveszítettem a szüzességemet - mesélte a színész, aki nem különösebben élvezte az első alkalmat.

- Rettenetesen izgultam, és nem a szexuális vágytól. A lány sminkes volt, huszonhárom éves, hat évvel idősebb nálam. Neki már volt tapasztalata, nekem még nem.

Daniel egyébként nem sokkal a románc után szakított a lánnyal, majd Harry Potter-béli kolléganőjébe, Katie Leungba habarodott bele. A lánnyal azonban nem jutottak többre egy filmes csóknál. A brit lapok szerint Daniel következő szerelme Billy Piper volt, de a szép szőke lánnyal sem tartott sokáig a viszony.

Radcliffe nem is tagadja: nehéz annak a lánynak, aki el akarja csábítani, hiszen van egy nőideálja, amelytől nehezen szabadul.

- Halálosan szerelmes vagyok Scarlett Johansonba. Nem csupán elragadóan gyönyörű, de ragyogó színésznő is. Olyan szexuális kisugárzása van, amilyen csak nagyon keveseknek. Azt hiszem, ha egyszer randizhatnék vele, azonnal leteperném. Mivel azonban tudom, hogy van barátja, beérem Nathalie Portmannel is. Ő is szép.

Radcliffe jelenleg az új Potter film, a Harry Potter és a félvér herceg utómunkálatain dolgozik. Még egy film van hátra, és örökre vége Radcliffe leghíresebb szerepének. A fiatal színésznek azonban nincs oka panaszra, a kis varázsló szerepével örökre biztosította jövőjét.

A színész mindössze tizenkét éves volt, amikor ötezer kisgyerek közül kiválasztották Harry Potter megformálására. Daniel akkoriban még fel sem fogta, hogy a nagy népszerűségnek örvendő kis varázslótanonc szerepével egycsapásra világhírű és dúsgazdag lett.

A Harry Potter és a Bölcsek kövéért 250 ezer dollár, vagyis 54 milió forint ütötte a markát, míg a Főnix rendjéért már 14 millió dolllárt, vagyis hárommilliárd forintot kaszált. Szerencséjére a film készítőit nem zavarta, hogy időközben mutált, vagy egykor hamvas babaarcát pattanások borították.

Mesés keresetével a leggazdagabb brit tinédzser lett, megelőzve Harry herceget is. Számos alkalommal találkozott Erzsébet királynővel, és a legtehetségesebb fiatal színésznek választották.

A kritikusok szerint Daniel diadalmenete a Harry Potter-filmekig tartott, hiszen olyan skatutyába került, amelyből soha sem szabadul, az emberek mindig a varázslóval azonosítják majd.

Daniel állítólag ezért is nyilatkozik szüzességéről és vállal szexjeleneteket, hogy meggyőzze a világot arról: van élet Harry Potter után is.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szaktanácsadók helybe mennek

Csongrád megyében a MOSZ keretein belül két szaktanácsadó segíti a termelőket a… Tovább olvasom