Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Sírkő zuhant egy ötéves kislányra Szerepen, életveszélyes a sérülése

Súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett egy ötéves kislány, akire sírkő zuhant rá a szerepi temetőben vasárnap délután.
Súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett egy ötéves kislány, akire sírkő zuhant rá a szerepi temetőben vasárnap délután - közölte Szentgyörgyi János, a debreceni Kenézy kórház szóvivője az MTI-vel, megerősítve a TV2 és az RTL Klub hírműsorainak információját.

Molnár József, a debreceni mentőszolgálat mentésvezetője előzőleg azt mondta, hogy a kislányt mentőhelikopterrel szállították a Kenézy kórház baleseti sebészetére. A Kenézy kórházban az elsődleges ellátást elvégezték, stabilizálták a súlyos koponyasérüléseket szenvedő kislány állapotát, majd rohammentővel átszállították a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma gyermekklinikájának intenzív osztályára, ahol folytatják a kezelést - ismertette a részleteket Szentgyörgyi János.

A rendőrség az ügyben későbbre ígért tájékoztatást. Az MTI más forrásból úgy értesült, hogy egy négytagú család: a szülők és két gyerekük látogattak ki a szerepi temetőbe. A nagyobbik gyerek nekitámaszkodott egy nagyméretű sírkőnek, amely ledőlt, és rázuhant a testvérére.

Olvasóink írták

 • 6. nága 2012. november 12. 20:38
  „"kamikaze"-nak:
  Ilyen "finom" stílussal, sehova ne vigye ki a gyerekeit, mert csak szégyenkezhetnének szegények!
  Ha nem szoktatja őket az elődeikre való tisztes megemlékezésre, akkor legalább az Ön majdani sírját sem fogja látogatni senki sem.”
 • 5. vera2012 2012. november 12. 18:19
  „Ha egy gyerek nekitámaszkodik egy sírkönek, az nem rendetlenkedés. Ki tudja hány évtizedes volt a sírkö, az idöjárás miatt is meglazulhatott a föld körülötte. Aki a sírt ápolja, kellene felelösségre vonni, mert nem igaz, hogy nem vesz észre egy srégen álló követ. Négy éves kortól nyugodtan ki lehet vinni gyerekeket a temetöbe, megmondani nekik, hogy a halál ugyanolyan természetes dolog, mint a születés. Dehát sok tabu téma van még a világon.”
 • 4. ekkenekepen 2012. november 12. 11:18
  „ki a felelős azért hogy a kövek állapota rendben legyen?4 És akkor mi van ha egy béna vagy nyugdíjas botlik meg és épp megkapaszkodik benne, mire az rádől és agyonvágja?
  Teljesen mindegy hogy dőlt le, ezeknek nem szabad nyomásra kidőlnie!”
 • 3. viperetta335 2012. november 12. 08:59
  „Miért ne lehetne akárhány éves gyereket is a temetőbe vinni?Nem értem,egyesek számára ez miért tabuhely,az élet része a halál,egyszer vége lesz,miért ne lehetne erről beszélgetni a gyerekekkel,gyertyát gyújtani a nagypapa sírján,mi ebben a megbotránkoztató?Más kérdés,hogy az elmúlt években voltak ilyen balesetek,vigyázni kell,az úton maradni és nem nekifeküdni a sírköveknek mert kellemetlen meglepetés érheti az embert.”
 • 2. kamikaze 2012. november 12. 06:39
  „Egyáltalán ki az a f.sz aki gyereket visz a temetőbe??főleg ötévest??én semmi esetre sem vinném ki a gyerekeimet a temetőbe!”
 • 1. Mankapunka 2012. november 11. 21:44
  „Egyszerűen rendetlenkedtek,mint minden ennyi idős gyerek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mégsem ejtette túszul családját a zagyvarékasi rendőr

A rendőrség vasárnap esti közlése szerint a Jász Nagykun-Szolnok megyei Zagyvarékason nem történt… Tovább olvasom