Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Sir Paul: nagyon drága válás

Több százmillió fontjába kerülhet Sir Paul McCartneynak, ha nem sikerül kibékülnie válófélben lévő feleségével; a legnagyobb londoni válóperes ügyvédi irodák most a Lordok Háza jövő hétre várható precedensdöntését várják feszült figyelemmel.
A 64 éves ex-Beatle és 26 évvel fiatalabb neje, Lady Heather Mills-McCartney négyévi házasság után költözött külön, a súlyos veszekedések sorozatába belefáradva.
Sir Paul a különválás bejelentésével együtt saját honlapján maga védte meg – nem először – Hea- thert azoktól az egyébként régóta keringő „ördögi pletykáktól”, amelyek szerint a zűrös, sőt, tragikus előéletű egykori modell „aranyásóként” csak az ő temérdek pénzére pályázott, amikor kivetette rá hálóját. A Beatles volt basszusgitárosa szerint Heather – aki egy 13 évvel ezelőtti közlekedési balesetben elvesztette egyik lábát – „nagyvonalú személyiség, és ideje zömét a nála is nagyobb segítségre szorulók támogatására áldozza”.
Ügyvédi vélemények szerint Heathernek, aki a taposóaknák által megnyomorítottak javára hozott létre alapítványt, válás esetén bőségesen lesz is miből támogatnia a rászorulókat, ugyanis McCartney vagyonának akár a negyedét is bezsebelheti. Ez azt jelentené, hogy McCartneyné (77 milliárd forinttal) is megcsapolhatja férje pénztárcáját. (MTI-Panoráma)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mit vár az új országgyűléstől?

Tovább olvasom