Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Silvester Stallone mamája ukrajnai felmenők után kutat

Silvester Stallone amerikai színész édesanyja, Jacqueline Odesszába kutat felmenő rokonsága után.
Stallone asszony elmondta: annak idején a KGB munkatársaitól hallott róla, hogy nagyanyja, Roza Labovics Odesszában élt, s most a Stallone-család megpróbálja összeállítani a családfáját.

- Odessza igen romantikus hely. Ellenőriztem ezt az információt, mivel nekem is, akárcsak Silvesternek, hatalmas energiám van: sportoltunk is, cirkuszban is dolgoztunk - közölte Jacqueline Stallone odesszai sajtótájékoztatóján.

- A nagymamám igen gazdag volt, drága ékszereket viselt, soha sem dolgozott, csak a fiait nevelte. Szörnyű akcentussal beszélt, gyakorlatilag nem is tudott angolul. Ezért volt annyira érdekes, honnan való ez az akcentus, mivel ő maga soha nem beszélt arról, hogy Odesszában élt - jelentette ki Stallone mama az Interfax-Ukraina jelentése szerint.

Jacqueline Stallone az újságírók segítségét kérte, hogy a levéltárakban rábukkanjon a nagymama nyomára. Magáról elmondta, hogy foglalkozása a horoszkópkészítés.

- Készítettem horoszkópot Mihail Gorbacsov (volt szovjet elnök) számára, és sok mindent előre megjósoltam, ami most Japánban és az Egyesült Államokban történik. Én vagyok az egyetlen asztrológus, aki megjósolta ifjabb Bush győzelmét az választásokon. Én mondtam meg előre, hogy 200 szavazatkülönbsége lesz, ezt egyetlen csillagjós sem tette meg - mondta a filmművész édesanyja.

Jacqueline Stallone, akit férje is elkísért Ukrajnába, vasárnapig szándékozik Odesszában maradni.

mti

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árvízkatasztrófa

Elkészült az árvíz utáni- bár még több tekintetben nem végleges - megyei kárjelentés, ugyanakkor… Tovább olvasom