Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Sikeresnek ítélik az általános vásárt

A kánikula ellenére mintegy húszezren tekintették meg a hétfőn zárult 13. Győri Általános Vásárt. Sikerről beszélnek a rendezők, összességében elégedettek a kiállítók is.
Az Agrár Marketing Centrum az élelmiszer-feldolgozó ágazat 17 cégét képviselte, kollektív kiállítóként a legtöbbet. Sokan voltak kíváncsiak a bemutatkozó vállalkozásokra és ez mindenképpen öröm, hiszen elvitték a kiváló magyar élelmiszerek hírét – vélekedtek az AMC standján tegnap. Külön öröm, hogy a cégek közül többen is üzletet kötöttek a nyitva tartás hat napja alatt. Hidegen sajtolt étolajra például és házi tésztára.

A győri Épfu Rt. számára már a vásárnyitás jól kezdődött. A fuvarozó cég vásárdíjat kapott, szolgáltató lévén fontos számára az ügyfelekkel való közvetlen találkozás. Az évi több mint egymilliárdos forgalmú társaságnak harmadik esztendeje pozitív a mérlege, és 2002 után, történetében először, osztalékot fizetett. Bozsoki Ferenc vezérigazgató elmondta, a Széchenyi-tervben ötvenmillió forintot költött a cég kavicsbányája fejlesztésére. A kavics is lehet ugyanis minőségi termék, ha osztályozott. Nagyság szerint ajánlhatják a különböző rendeltetésű betonokhoz. A cég nemzetközi fuvarozási ága tizenegy kamionszerelvénnyel dolgozik és idén az eurótervben újabb két szerelvényt szeretne vásárolni.

A győri vásárok elmaradhatatlan kiállítója az orvosi műszereket forgalmazó Wolf cég. Farkas Szilárd cégvezető elmondta, kíváncsiak voltak, hogyan fogadja majd a közönség a vásár új helyszínét, melyet kényelmes sétával elérhettek a látogatók. Nos, szombaton és vasárnap nagyon sokan megnézték a cég kiállítását is. A Wolf számára az utolsó napra is jutott siker, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a színvonalas szereplésért kamarai díjban részesítette.

A rendező Győri Vásár Kft. sikeresnek ítélte a seregszemle hat napját. A kánikulai forróságban a rendezvényt felkereső mintegy húszezer látogató azt bizonyítja, szerencsés volt a helyszínváltás és -választás. Nagyon sikeresek voltak a vásárhoz kapcsolódó rendezvények, így a nemzetközi üzletember-találkozó és a szórakoztató programok, a Győrött elsőként tartott homokszobrászati fesztivál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nincs többé Internet Explorer a Macintosh gépekhez

A Microsoft pénteki bejelentése szerint az Internet Explorer a jövőben nem lesz… Tovább olvasom