Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

Sehol nem kapcsolják ki az áramot

Magyarország - A különösen hideg időjárásra tekintettel az E.ON Hungária csoport felfüggeszti a fizetési hátralékot felhalmozott lakossági fogyasztók kikapcsolását az áram- és a gázszolgáltatásból. Átmenetileg.
Az E.ON felfüggeszti a hátralékos fogyasztók kikapcsolását, haladékot ad az áram és a gáz díjával tartozóknak. Az energiaszolgáltatónak a hidegre tekintettel hozott döntése azonban csak addig érvényes, amíg nem enyhül az idő, a felfüggesztés várhatóan az extrém hideg időjárás elmúlásáig tart.

„Tekintettel arra, hogy a közelmúltban sajnálatos módon több haláleset is történt a rendkívül hideg időjárás miatt, a társaság úgy döntött, hogy ideiglenesen felfüggeszti azoknak a háztartásoknak a kikapcsolását az áram- és a gázszolgáltatási rendszerből, amelyek jelentős tartozást halmoztak fel, és amelyeknél a kikapcsolás végrehajtása már életbe lépne. Az E.ON Hungária csoport vezetősége felelős magyarországi vállalatként minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy ne történjen több tragédia a zord időjárás miatt" – áll az E.ON lapunkhoz eljuttatott közleményében, ami a megyénkbeliekre is vonatkozik. Azokra a fogyasztókra is, akik akár áram-, akár gázszámlájuk rendezésével elmaradtak, és már tájékoztatták őket a szolgáltatás várható felfüggesztésének időpontjáról. Így továbbra is rendelkezésükre áll a szükséges energiaellátás. Az extrém hideg időjárás enyhülését követően azonban a kikapcsolást végrehajtják, amennyiben a hátralékot időközben nem rendezik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közös fotón Gyurcsánnyal a csepeli gyilkosság gyanúsítottja

Az MSZP kerületi taggyűlése hétfőn dönt arról, hogy kizárja-e Deme Gábort, a csepeli kettős gyilkosság egyik gyanúsítottját. Deme gazdasági igazgatóhelyettes volt a csepeli iskolában Tovább olvasom