Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Segítség gyermekeknek

Győr. A gyermekjóléti központ készenléti szolgálatot működtet, hogy a központ nyitvatartási idején kívüli, gyermekeket érintő krízishelyzetekben telefonon nyújtson segítséget. A város területén élő, illetve tartózkodó gyermekek esetében a készenléti szolgálatot ellátó munkatárs a 80/620–333-as ingyenes telefonszámon hívható hétfőtől csütörtökig 18 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 13 órától hétfő reggel 8 óráig.

Megújul Győr honlapja

Győr. Megújult formájában már e héttől elérhető lesz Győr internetes honlapja (gyor.hu). Elkészült az új struktúra, és gőzerővel folyik a tartalom feltöltése. Mivel igen nagy mennyiségű anyagról van szó, a honlap teljes körűen február végén, március elején lesz használható.

Mi a Waldorf?

Győr. A Forrás Waldorf Általános Iskola és Gimnázium szerdán délután 5 órai kezdettel Mi a Waldorf-pedagógia? címmel tájékoztató előadásra hívja azokat a szülőket, akik érdeklődnek az intézmény általános iskolai, illetve gimnáziumi oktatása iránt. Bővebb információt adnak a 96/322-469-es számú telefonon, illetve a www.forraswaldorf.hu honlapon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közös európai harci alakulat

Közös európai harci alakulat felállításának tervében állapodtak meg szombaton a visegrádi országok… Tovább olvasom