Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Segítenek a csillagok

Karácsony... Vajon mi jut eszünkbe elõször? Meleg szobájú havas téli este, amikor összegyûlik a család apraja- nagyja?
Finom sültek illata, a gyermeki várakozás, éjszakába nyúló meghitt beszélgetések? Vagy a rohanás? Hogy bezuhanjunk végre fáradtan a fa alá? És a gond: kinek mit vegyünk? Vajon az érték, a pompa mögött mi lakozik? Van-e igazi érzés, tartalom? Ha igen, akkor boldog, aki ad és aki kap egyaránt. És vajon gyermekeink megérik-e azt az érzést, amikor mi megpillantjuk édesapánk szekrényén azt az immár két évtizedes mozdonyt, amit kisgyermekként mi farigcsáltunk izgalommal, ismételgetve a kérdést, vajon tetszeni fog-e neki? És megdobban a szívünk: lám, még most is fontos az a mozdony, fontos, aki adta, és fontos az, aki kapta. Bizony nehéz ilyen ajándékra lelni. Az asztrológia segítségünkre lehet e kérdésben is.


KOS

A Kos imádja a gyakorlati ajándékokat: a férfiak barkácsoláshoz szerszámokat, a hölgyek praktikus konyhai gépeket. Gyerekek a kerékpárt, az öszszeszerelhető játékokat.

BIKA

A Bika a tartós dolgokat szereti: legyen az iparművészeti tárgy, értékes ékszer vagy ruhadarab, gyűjtőszenvedélyének megfelelő tárgy, különleges szakácskönyv.

IKREK

Az Ikrek szellemi értékeket gyűjt: színházjegy, akár egy telefon, könyv, társasjáték, de örül egy hotelben eltöltött hosszú hétvégének is.

RÁK

A Rák a másiktól azt várja, hogy a lelke egy darabkáját csomagolja be: legyen az egy szép ezüst ékszer, ezüst használati tárgy, lakberendezési tárgy, szakácskönyv, egy felnőtteknek szóló társasjáték, felnőttmesék, fényképezőgép.

OROSZLÁN

Az Oroszlán az értékes, különleges ajándékokat szereti: arany ékszereket (ne sértsük meg ezüsttel), luxusparfümöt, kiváló márkájú műszaki berendezéseket, ruhákat, de ha kézzel készítünk valamit, és szeretettel adjuk, annak is nagyon tud örülni.

SZŰZ

A Szűz jegy szintén a praktikus dolgokat szereti: mindennapi használati tárgyakat, kézzel, természetes anyagból készült lakberendezési tárgyakat és ruhákat.

MÉRLEG

A Mérlegnek jó művészi érzéke van, ezért legyen az ajándék színházjegy vagy festmény, gyertya, dísztárgy, legyen visszafogottan elegáns, legyen étkészlet, pohárkészlet vagy társasjáték.

SKORPIÓ

A Skorpió a különlegeset, egyedit szereti: dedikált könyv, egy különleges lemez vagy antik tárgy. Egyedi ékszer, ruha, egy utazás, külön neki készült festmény vagy dísztárgy.

NYILAS

A Nyilas mindig az új távlatokat, az igazságot keresi: boldog, ha ilyen témájú, elgondolkoztató könyvet kap, tudományos művet, vagy jegyet egy sporteseményre, saját sportjának megfelelő sporteszközt.

BAK

A Bak számára a kis ajándék is nagy: maradandó, praktikus, egyszerű használati tárgyakat, fémből vagy fából készült dísztárgyakat, ólomüveg alkotásokat szereti.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő a különleges, extrém ajándékokat szereti: egy horoszkóp, egy aurafotózás, hőlégballonos repülés, műszaki tárgyak, minden, ami modern, saját készítésű ötletes tárgy, humoros ötlet boldoggá tudja tenni.

HALAK

A Halak szereti a misztikus, ezoterikus, pszichológiai tárgyú könyveket, filmeket, koncerteket, tárgyakat (tarotkártya, angyalkártya), tanfolyamokat, egy ilyen előadásra való belépőjegy, egy színházjegy, mozijegy boldoggá tudja őt tenni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétszázmilliárd a pólusvárosoknak

A következő hét évben 600–700 milliárd forint áll rendelkezésre a pólusvárosok fejlesztésére,… Tovább olvasom