Kisalföld logö

2018. 07. 15. vasárnap - Henrik, Roland 16°C | 28°C Még több cikk.

Sean Penn mentés közben elsüllyedt

Sean Penn szeretett volna részt venni a New Orleans-i áldozatok mentésében.

Sean Penn saját maga is szeretett volna részt venni a New Orleans-i áldozatok mentésében, de nagyszabású terve léket kapott. A színész kis híján maga is elsüllyedt, mert elfelejtette bezárni a hajó alján lévő szelepet.

Sean Penn úgy tervezte, saját hajójával indul el gyerekeket menteni a Katrina hurrikán által elsöpört és víz alá került New Orleansból. A kérdésre, miszerint konkrétan mit is szeretne tenni az elárasztott városért, a politikai aktivistaként is igen buzgó színész azt válaszolta: "Bármit, amit csak tudok segíteni". A dolgot azonban nem gondolhatta át kellőképp, mivel a nagy lelkesedéstől elfelejtett betömni egy, a csónakja alján lévő lyukat, és az ezen keresztül betóduló víz percek alatt elsüllyesztette a hajót.

A pech pechje
 
Szemtanúk látták, amint a fehér széldzsekit viselő filmsztár épp pánikszerű gyorsasággal próbálja egy piros műanyag vödörrel kimerni a vizet a süllyedő csónakból. Ezek után ráadásul még a csónakmotor sem indult el, így a hajóban ülőknek végül az evezőkkel kellett kievickélniük a város elárasztott utcáiból.

Menteni az imázst

A hajóban ülők egyébként nem kimentett gyerekek voltak, hanem a filmsztár személyi kísérete, köztük egy saját fotós, akinek nyilván azt kellett volna megörökítenie, hogyan ment Penn akcióhőshöz méltóan pici gyermekeket a vad vizek örvényeiből. Egy PR-fogásokra érzéketlen szemtanú azonban kérdőre vonta a válogatott bagázst: "Mégis, hogy akarnak bárkit is felvenni egy ilyen telitömött csónakba?"

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyomul a Skype

A Skype VoIP internetes telefonszolgáltató megkötötte első szerződését egy mobilcéggel arra vonatkozóan, hogy utóbbi ügyfelei fix havidíjas 3G internetes szolgáltatás keretében igénybe vehetik a Skype kínálta telefonálási lehetőséget. Több szakértő úgy gondolja, hogy a Skype nem lesz túl népszerű a mobilszolgáltatók körében, mivel konkurenciát jelenthet saját konstrukcióik számára. Tovább olvasom