Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Sas József az MSZP nagygyűlésen nevettetett

A Kabaré 24-Mikroszkóp Színpad igazgatósága közleményben határolódott el a társulat tagjainak bármilyen politikai rendezvényen való közreműködésétől.
Az MTI-hez szombat este eljuttatott kommüniké szerint ezt Verebes István, a teátrum igazgatója "az MSZP-rendezvény kapcsán a hírekben megemlített társulati tagjainak szereplése miatt tartja fontosnak közölni".

Mint írták, a Kabaré 24-Mikroszkóp Színpad igazgatósága közleményben kíván elhatárolódni attól, ha a színház társulatának bármely tagja, bármilyen politikai rendezvényen fellépést vállal.

Az MSZP szombati politikai nagygyűlése politikai témájú Sas-kabaréval kezdődött a budapesti Papp László Sportarénában. A rendezvényen a Kabaré 24-Mikroszkóp Színpad társulatának két tagja, Beregi Péter és Sas József adtak elő politikai kabarét.

Olvasóink írták

72 hozzászólás
 • 72. AntiFricc 2010. december 01. 20:43
  „70
  Attól, hogy 50 éve kell hallgatni a Komárt és társait, nem azt jelenti, hogy ő olyan jó. Tudod régen Aczél elvtárs döntötte el, melyik előadó szerepelhet, és melyik nem. Tehát aki mély nyelvcsapásokkal haladt előre, az célt ért Aczélnál. Na arról nem is beszélve, hogy a ripacs szereplők zöme zsiráf volt.
  Ezek a kiégett emberek olyan unalmasok, hogy ha kihal az őskövület hallgatóságuk, 5 év múlva nem lesz ember, aki meghallgatja.

  71
  Ja, bíróság elé állt, majd lefizetve a bírót felmentették? Vagy hogyan? Más már valóban a sitten lenne.
  Csak nem szintén zsiráf volt a bíró (mint anno Nagy Imre perében a Vida) és megvédte fajtársát?”
 • 71. gjozsi88 2010. december 01. 08:18
  „háté!
  Ha azt hiszed, hogy a fellépő művészek, mikor falunapokon és egyébb előadásokon hakniznak, az mind ad számlát....akkor rohadt nagy tévedésben élsz! Kérdezd meg a polgármestereket és egyébb rendezvény szervezőket!
  Hogy a Sas bíróság elé állt a többi nem....az viszont elgondolkodtató!”
 • 70. gjozsi88 2010. december 01. 08:16
  „Antifricc!
  A művészeti tevékenység nem objektiven mérhető teljesítmény...hogy hosszú ideje pályán van, azt bizonyítja életképes, semmivel sem lehet rosszabb annál aki ennyi időt tölt a pályán...!”
 • 69. háté 2010. december 01. 06:44
  „Ez a sasjozsi azért ugrált a maszop rendezvényén, mert különben a sitten lenne, ha fajtársai meg nem mentik!
  Közösen ellopták az adófizetők pénzét, majd közösen egy részét visszafizették.--ez a faj jellegzetessége, mind lop majd együtt megoldják.”
 • 68. AntiFricc 2010. november 30. 21:52
  „"A Sas semmivel sem kisebb egyéniség, mint a Keresztes Ildikó, Balázs Péter, Kerényi Imre és társai"
  Jujj, ez igen! Szerintem itt hagyjad abba sas gjozsi.
  Na de tényleg, mit fizet a beírásaidért az msz(m)p/mazsihisz?”
 • 67. TomDenem 2010. november 30. 19:18
  „meseházi biztos szipákolt valamit alapból nem lehetett ennyire nettó”
 • 66. gjozsi88 2010. november 30. 15:14
  „még annyit:
  Hadd ajánljam figyelmedbe, hogy a Szálasi kormány is Nemzeti együttműködés kormánya volt....!
  Ugye hallottad máshol is ezt a nemzeti együttműködés kormányt...?”
 • 65. gjozsi88 2010. november 30. 15:08
  „áronka!
  Nézd meg a forint árfolyamát, a befektetők menekülését az értékpapirjaink junius óta bovli kategóriából holnapra szemét kategória kilátásba helyezése, a CDC azaz kockázati felárunk a Bajnaitól átvett 175 bázis pontról 368 bázis pont....nézd meg, hogy mindenki ingatja a fejét és pozitiv kritika sehol a világon nem jelent meg a Fidesz kormány intézkedéseiről!
  Arról nem beszélve, hogy milyen jogállam az, amiről ma úgy tudom, hogy törvényes, holnap kiderül, hogy ezután 5 évvel ezelött sem volt törvényes...!
  Arról nem beszélve, hogy a mai napig nem tudtatok semmit kezdeni azzaz a párhuzammal, hogy 56 után is a kommunisták államositottak, mikor létrehozták a TSZ-t, most hasonló módszerrel államosítják a magánnyugdij pénztárakat...!
  Persze amellett elrohantok, hogy az államosítás mint tevékenység kommunista tevékenység....és mégis a MSZP a kommunista , miközben a Fidesz államosít?
  No comment!”
 • 64. áron 2010. november 30. 07:58
  „gjozsi88
  Kedves Józsikám!
  Olvasd el figyelmesen (!) az 54-es bejegyzést! Rólad szól! Ezt Te felismerni vsz. sohasem fogod, ugyanis ez az önkritika-, önismerethiány is a "betegség" része. A keresztény etika alapfogalmai sajnos idegenül csengenek a mai magyar "baloldalnak nevezett tákolmányt" támogatók fülében. Sok kára származott már ebböl az országnak, és még mennyi fog... De remélem a FIDESZ "masíroz" elöre az útján és nem törödik a "diktatúra-veszélyt" kiáltozókkal. Magyarországnak ez az egy esélye maradt a talpraállásra. Bátor, kreatív és újszerü politikával kell elörehaladni. Az elmúlt 8 év nemzetgyilkos politikáját támogatóknak pedig - ha lenne lelkiismeretük (de ugyebár Szolzsenyicintöl tudjuk, hogy nincs!!!) - csendben kellene maradniuk és tágra nyált szemekkel kellene figyelniük, hogy hogyan is dolgoznak a nemzet nagyjai, ha szabad ilyen patetikusan fogalmaznom. A mostani politika értékét egyébként részben csak 10-20 év múlva fogjuk látni. Már aki látni akarja... Sajnos ez a kommunista embertípus károgni fog csak mindig...”
 • 63. Komissar 2010. november 29. 20:33
  „61. hozzászólás Szabra 2010.11.29. 16:44
  legyen igazad, mert akkor ezek a jelenlegi dilettánsak megbuknak.
  a többség örömére.”
 • 62. gjozsi88 2010. november 29. 17:20
  „Szabra!
  A Sas semmivel sem kisebb egyéniség, mint a Keresztes Ildikó, Balázs Péter, Kerényi Imre és társai....akik a jobboldali Fidesz rendezvényeken kampány filmekben szerepelnek!
  Miért csak ő böki a szemeteket...?”
 • 61. Szabra 2010. november 29. 16:44
  „Sas József már kiérdemelte a Kossuth díjat, azt a legközelebbi Gyurcsány-kormány adományozza is 2014 aug. 19.-én. Sokak örömére, és sokak bosszantására is. Igaz gjozsi88 ???????”
 • 60. gjozsi88 2010. november 29. 16:34
  „drKotász!
  Áron!
  Kik államositottak 56 után?
  Kik államosítanak most...?
  Már meg is van, hogy hol vannak kommunisták....!”
 • 59. gjozsi88 2010. november 29. 16:33
  „Csetneky!
  Éles logikád van...!
  A magán vagyon TSZ be berángatása is magántulajdon államosítása volt, ahogy a magánpénztárak államosítása is magántulajdon államosítása!
  A nyugdijasok arra emlékeznek, hogy élték meg a TSZ alakitást és nem szeretnék, ha a magántulajdont újra államosítani kezdenék....!”
 • 58. kolombela 2010. november 29. 14:31
  „31. Eva- 2010.11.28. 14:16
  Újságíródnak rendkívűl rossz és szelektív az emlékezete, pedig csak fél év telt el a maszop bukásától. Elfelejtette, hogy miért is buktak olyan hatalmasat a megszünt zsidópárttal egyetemben.”
 • 57. kolombela 2010. november 29. 14:16
  „Felesleges volt Sasnak fellépnie, hiszen maga a maszop is egy kész röhej. Én mindig jót nevetük rajtuk, ahogy erőlködnek azért, hogy népszerüségüket újból visszaszerezzék.”
 • 56. Komissar 2010. november 29. 08:06
  „Sajnos te is részük vagy.
  Április 11 és 25 napján megadatott a lehetőség egy valódi rendszer(gengszter le)váltására. Tudod ami elmaradt 1990-ben.
  Ismét 2/3-os többséget szerzett a "kártékony fajta", hozzájuk tartozik még az ellenzéki hervadt szegfű.
  Köszönjük nektek birkák, hogy ennek a veszélyes embertípusnak újra mentőövet dobtatok.
  Innentől úgy játszadozhatnak veled, velem meg még sok mással, mint macska az egérrel.”
 • 55. áron 2010. november 29. 07:04
  „Kedves dr.Kotász!
  Köszönöm szépen Neked ezt a Szolzsenyicin-idézetet. Zseniális!
  Sajnos az itt fórumozók egy jó része nem ismer magára.
  Sajnos ez is egy alap-következménye a lelkiismeret hiányának.”
 • 54. drKotász 2010. november 28. 22:32
  „Ugye milyen igaz amit Szolzsenyicin írt.

  "A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke, vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja."
  Alekszander Iszajevics Szolzsenyicin”
 • 53. Csetneky 2010. november 28. 22:13
  „33. Józsi barát

  Szerinted azok, akiket félholtra vertek az elvtársaid, hogy "bevigyék" a földjüket a tsz-be, azok a nyugdíjasok voltak ott tapsolni az adócsalónak, meg a Szarházynak? Akkor te ostobább vagy mint gondoltam. Pedig az sem kevés.
  Jogerősen elítélt bűnözőnek pedig - pártállástól függetlenül - börtönben a helye.”
72 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átszervezik a somogyi önkormányzat intézményeit

Önkormányzati intézmények átszervezéséről, leépítésekről döntött szombati rendkívüli ülésén Somogy… Tovább olvasom