Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Saját unokahúgát rontotta meg a dévaványai rendőr?

Egy 13 éves lány megrontása miatt folytat nyomozást egy dévaványai rendőr ügyében a Gyulai Nyomozó Ügyészség. Az esetről egyelőre annyit tudni, hogy a rendőr maga jelentette parancsnokának: azt beszélik róla, hogy szexuális kapcsolata volt egy ecsegfalvi kislánnyal.
A dévaványai rendőrörsön dolgozik az a 23 éves fiatalember, akit feljelentettek az állítólag 1 évvel ezelőtt történt eset miatt.

Szombati Andrea Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense beszélt a hónapokkal ezelőtti esemény körülményeiről: akkor a parancsnok meghallgatta az érintett rendőrt, illetve a kislányt és az ő szüleit is, a kislány feljelentés keretében is elmondta ezt a szóbeszédet, illetve ezt a vádat. Akkor a rendőr, a parancsnok továbbította a Gyulai Nyomozó Ügyészségre ezt a feljelentést - tekintettel arra, hogy sem hatáskörünk, sem illetékességünk nincs kivizsgálni, hogy történt-e bűncselekmény.

Ecsegfalván az a szóbeszéd járja, hogy a feljelentett rendőr - aki egyébként a kislány nagybátyja - kölcsönt adott rokonainak, de mivel ők ezt nem tudták visszafizetni, inkább bosszúból feljelentették. Az ügyészség a bizonyítékok beszerzése után dönt majd arról, hogy meggyanúsítja-e a rendőrt a megrontás bűntettével.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lebukott merénylők

Tovább olvasom