Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 11°C | 24°C Még több cikk.

Romák elleni támadás: Nincs külföldi titkosszolgálati szál

Nem merült fel külföldi titkosszolgálatok érintettségére utaló adat a romák elleni támadásokkal kapcsolatban az eddigi információelemzések során.

Az MTI-hez pénteken eljuttatott közlemény szerint Lázár János, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke a testület csütörtöki, zárt ülése után tartott sajtótájékoztatóján pontatlanul idézte az állampolgár szavait, amikor azt mondta, Iváncsik Imre titkosszolgálati államtitká, arról tájékoztatta az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának tagjait, hogy teljességgel kizárható a külföldi titkosszolgálat érintettsége.

A zárt ülés után Lázár János arra a kérdésre, hogy a külföldi titkosszolgálati szál kizárható-e a romák elleni támadások ügyében, közölte: az ülésen Iváncsik Imre titkosszolgálati államtitkár ezt "teljességgel kizárta". Mint mondta, voltak képviselők, akik ebben kételkedtek.

A Nemzetbiztonsági Iroda kommünikéje szerint az államtitkár arról tájékoztatta a bizottsági ülésen jelen lévőket, hogy a romák elleni támadásokkal kapcsolatban az eddigi információelemzések során nem merült fel külföldi titkosszolgálatok érintettségére utaló adat.

A honvédelmi és rendészeti bizottság ülésén rendőrségi és titkosszolgálati vezetők tájékoztatták az országgyűlési képviselőket a romák elleni támadássorozattal kapcsolatos nyomozás állásáról, illetve a hétfőn Kislétán elkövetett gyilkosságról.

A tavaly július óta tartó, romák elleni bűncselekmény-sorozatnak eddig ötvenöt sértettje van, közülük hatan meghaltak. Legutóbb, hétfőre virradóra Kislétán egy 45 éves roma nőt lőttek agyon, 13 éves gyermekét pedig életveszélyesen megsebesítették.

 Fotónk illusztráció! Forrás: internet

Olvasóink írták

31 hozzászólás
12
 • 31. Goldmund 2009. augusztus 10. 09:06
  „"az eddigi információelemzések során nem merült fel külföldi titkosszolgálatok érintettségére utaló adat"
  Persze, ha nem keresik, nem is fogják megtalálni azt a bizonyos szálat.
  Keresni pedig nem fogják, mert felülről rájuk szóltak a megbízók: Drazsé és bandája.”
 • 30. pamplona 2009. augusztus 09. 15:50
  „Egyetértek a cikk címével! Ez a merénylet agátlástalan, minden aljasságra képes regnáló hatalomnak jött nagyon jól, Drazsé környezetében kellene keresni a megbízókat! Mivel ott nem is keresik , előre tudható ,hogy nem lesznek meg a tettesek.”
 • 29. kolombela 2009. augusztus 09. 15:44
  „moderálva”
 • 28. kolombela 2009. augusztus 09. 15:43
  „moderálva”
 • 27. vitriol2 2009. augusztus 09. 15:34
  „cyborghungaristák: tudjátok a töletek középre álló jobbosok szokták "hiresztelni", hogy a cigány gyilkosságok az MSZP/kormány hazugságai, söt a "sosehazudott" "vezénylőtábornok papagájkomandoja azt is TERJESZTI, hogy a Tölük- Fidesztöl- szélsőjobbra álló pártképzödmények és bandák az mind a zMSZP. kitalácioja. Lehet benne valami mert pld. a matyarSAgárda első vezére munkásőrföparancsnok apukás és szoc, hazás volt, a MÖM egyik vezére meg korábban ügynök volt. Hát fiuk- szélsőjobbos- fiuk Ti is az MSZP. ügynökei vagytok? <moderálva>”
 • 26. Reális 2009. augusztus 09. 13:29
  „Szerintem,ha tényleg rasszista motívum lenne a gyilkosságok mögött,akkor pl. egy cigánybálba dobnának kézigránátot,aztán mindjárt lenne egy füst alatt 10-12 halott!”
 • 25. patriot 2009. augusztus 09. 12:47
  „A szocialista-liberális kormány a hazugságot, a korrupciót,a rendőri terrort,a hamis bizonyítékok gyártását,a szegénységet, a média rasszizmust és a kilátástalan jövőt hozta az ország számára.
  Igazi baloldali értékek!”
 • 24. TeknőcErnő 2009. augusztus 09. 11:11
  „Két lehetőség van. Vagy cigány uzsorások és bűnözők ölik, öletik meg fajtársaikat, mert sértik az érdekeiket. vagy az MSZP áll a dolog hátterében, mert egyetlen lehetőséget lát a választási sikerre, hogyha ezekkel az ügyekkel ellehetetleníti a Jobbikot és próbálja belevonni a Fideszt is.”
 • 23. pisti83 2009. augusztus 09. 08:59
  „Csak nem gondoljátok, hogy a szocik bevallanák, ha külföldi titkosszolgálat tette volna. Hisz akkor ők lennének a megrendelők.”
 • 22. doremi01 2009. augusztus 09. 07:57
  „http://index.hu/bulvar/hirek/2009/08/08/negyvenegy_buncselekmenyt_kovetett_el_a_gyermekkoru_fiu/

  Egyetlen egyszer sem írják le , hogy roma volt az elkövető. De, ha valamelyik magyar lekeverne ennek a gyereknek egy fülest akkor címlapon hoznák, hogy: roma fiatalt vertek.”
 • 21. kolombela 2009. augusztus 08. 20:47
  „moderálva”
 • 20. varpeter 2009. augusztus 08. 19:54
  „Látom, a moderálás megtörtént, így tehát ismét:

  Túrabakancs 3!
  A pillangóra van egy másik, jobb szó.
  Kurva.
  Márpedig ezek rothadt, mocskos kurvák. Budaházy ellen sincs semmiféle bizonyítékuk, de a világtól elzárva őrzik, s szerintem a Hunvald-félék (akik ellen viszont kézzelfogható bizonyítékok vannak) hamarébb kerülnek szabadlábra - hisz az ő szemét értékrendjük szerint valójában a közvagyon harácsolásával, a szabad rablással nem is követtek el igazi (Bajnaiéknál nagyobb) bűnöket!!!
  Lehet moderálni, visszateszem!”
 • 19. soproni 2009. augusztus 08. 19:33
  „upsz...ezt nem ide szántam:)”
 • 18. soproni 2009. augusztus 08. 19:32
  „Az emberi közömbösség is van annyira elitélendő ,mint az alkoholizmus.”
 • 17. kahane1 2009. augusztus 08. 18:15
  „16/ti-a-bi!!
  ha mindez igaz amit irsza 93-94 ben tortentekrol,akkor ez esetben meg en is egyetertek!!!!!
  Igen is bunhodjon kemenyen az aki kiolt egy emberi eletet!! kivetelt kepez termeszetesen a jogos onvedelem!!!
  viszont ezen esetekben errol szo sincsen!!!”
 • 16. ti-a-bi 2009. augusztus 08. 17:00
  „A Magyar Önvédelmi Mozgalom több hazafias szervezettel közösen, augusztus 23-án, vasárnap, 16 órától emlékezik Kecskeméten a Szabadság téren.

  A MÖM részéről beszédet mond Kovács Géza tiszteletbeli elnök.
  A rendezvény után gyertyagyújtással közösen fogunk megemlékezni a cigánybűnözés névtelen áldozatairól, ezért hozz magaddal Te is egy szál gyertyát és gyújtsd meg a kegyelet lángját!

  Magyar Önvédelmi Mozgalom

  2009. augusztus 8.

  Előzmény:
  1993. augusztus 23-án Kecskeméten az akkor 16 éves Kiss Norbertet a helyi Kanalas és Sztojka család támadta meg ok nélkül, fényes nappal Kecskemét belvárosában. Rövid hajsza után ugyanúgy végeztek vele, mint a csákvári 21 éves Csete Ferenccel a zámolyi bűnöző klán. Az ártatlan áldozatokat mindkét esetben aljas módon, többen agyonverték. Kecskeméten a gyilkos első fokon hét évet kapott, melyet az 1994-ben hatalomra jutó MSZP-SZDSZ kormány által irányított igazságszolgáltatás három és fél évre csökkentett. Kecskeméten és Zámolyon a felbujtó, az indulatokat gerjesztő, az erőszakos cselekvésre ösztönző személyek az elkövetők családjához tartozó nőrokonok voltak mindkét esetben. Kecskeméten a felbujtó Kanalas Mária három hónap (!) börtönbüntetéssel megúszta szégyenteljes cselekedetét.”
 • 15. Eva- 2009. augusztus 08. 16:45
  „Nem nem tévesztettem!

  Pontosan értem a törekvésedet:

  a cigányokat és az mszp szavazókat//akikről nem oly könnyű látni, hogy kik is azok, ha elég bölcsek és nem mondják/ állítasz ki jogos elitélést bizonygató véleményt

  Ez pedig így két légy --egy csapásra!

  Nem túl nagy falat ez?!”
 • 14. lenk 2009. augusztus 08. 13:41
  „Sötétség, sehol fény. Már, az agyakban.”
 • 13. kolombela 2009. augusztus 08. 13:19
  „Eva- 2009.08.08. 12:59
  "Van szlovák "jobbik is", képzeld el, hogy egymást bérelik fel?"
  Már megint eltévesztetted neveket. Jobbik helyett MSZP-t kell írni, ez így polkorrekt.”
 • 12. Roly 2009. augusztus 08. 13:13
  „A politikai vezetök mindegyike lop ,hazudik es csal. A cigok cigok maradnak, a magyarok magyarok maradnak. 2 nep vagyunk, annyi kulumbseggel, hogy ha magyarokat bantjak azt le se sza...ja senki, ha a cigokat akkor meg egybol van am hu de beszaras. Jon a fel hadsereg vedeni oket. En azt mondom megerdemlik amit kapnak (tisztelet a kivetelnek) viseljek tetteik kovetkezmenyet. Nekik mindent szabad es meg oket vedik meg?! Kozben a MAGYAR nepet tonkreteszik.”
31 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Járulékkötelezettségek ellenőrzése

Az APEH Nyugat-dunántúli Regionális Igazgatósága az adózók járulékkötelezettségeivel összefüggésben… Tovább olvasom