Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Romagyilkosságok: megszólalt a egyik gyanúsított

"Ha én lettem volna az informátor, más szerepet kaptam volna az ügyben. De erről szó sincs. Nem dobtam fel senkit" - válaszolta Cs. István.

Megszólalt a romák elleni sorozatgyilkosság egyik gyanúsítottja: Cs. István a Népszabadsággal azt közölte, hogy nem ő dobta fel társait és állítása szerint nem rasszista.

A jelenleg is előzetes letartóztatásban levő férfit a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy ő vezette azt a gépkocsit, amivel a tiszalöki gyilkosság helyszínére mentek a feltételezett elkövetők. Cs. István az első, aki a nyilvánosság előtt megszólal a gyanúsítottak közül, a Népszabadságnak ügyvédjén keresztül, írásban válaszolt a lap kérdéseire. A férfi nem kívánt válaszolni arra, hogy járt-e Tiszalökön.

"Bármit válaszolnék ugyanis rá, azzal mintegy elismerném, hogy ott jártam" - fogalmazott. Arra a kérdésre, hogy ő informálta-e a rendőrséget és dobta fel társait, azt mondta: "ha én lettem volna az informátor, más szerepet kaptam volna az ügyben. De erről szó sincs. Nem dobtam fel senkit".

Hozzátette: valaki biztos adott információt a rendőrségnek, mivel az NNI augusztusban saját bevallása szerint sem járt közel ahhoz, hogy potenciális gyanúsítottakat nevezzen meg, illetve fogjon el. Ehhez képest pár nappal később a helyi rendőröket kihagyva hajtották végre azt az akciót, amelynek során a gyanúsítottakat elfogták. "Gyors infó lehetett, illetve messze nem teljes körű, ez magyarázza azt is, hogy igazoltatás után engem elengedtek" - fogalmazott a férfi, akit nem sokkal később mégis őrizetbe vett a rendőrség.

Kitért arra is, hogy nem tudott arról, hogy az elfogás helyszínén, a debreceni diszkóban fegyverek voltak elrejtve. Arra a kérdésre, hogy mi a véleménye a cigányokról, volt-e velük komolyabb konfliktusa, azt mondta: átlagos véleménye van, személyes gondja nem akadt eddig velük. Mint fogalmazott: "nem a szín számít, hanem, hogy rendes ember-e valaki, vagy nem. Nem vagyok rasszista, csak egy teljesen átlagos ember, átlagos gondolkodással".

Elismerte ugyanakkor, hogy Csontrabló néven ő írt az interneten - ahogy a lap kérdésében fogalmat - "masszív cigányellenes szöveget". Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy néhány sör hatására írta mindezt, majd elnézést kért azért, hogy "elengedte magát".

Olvasóink írták

77 hozzászólás
 • 77. gjozsi88 2009. december 15. 17:26
  „Reális!
  Ha jól értem személyeskedsz!?
  Ha érdembe nem tudtok hozzászólni, akkor ez van!
  Tudod milyen a reális?
  Aki érvekkel védi meg a véleményét! Te ettől még messze vagy!”
 • 76. Reális 2009. december 14. 13:11
  „józsi!Tudod mit jelent egyes körökben a 88-as szám?”
 • 75. gjozsi88 2009. december 13. 18:28
  „De ugye nem ők kezdték a hábórút????!!!
  Akinek egyébbként nem inge nem veszi magára! Nekem nincs is fusztrációm, amiért a nácizmus oldalán harcolt a magyar a világhábórúban, mert én alapvetően nem származása, hanem tettei alapján különböztetem meg az embereket!Magyar-magyar közt is van különbség, de ti, ha magyarokat említenek már ugráltok is! Hogy miért említik a Magyarországot egyként, mert államilag léptünk be egy náci hábórúba, amire jó érzésű ember nem mondhatja, hogy az úgy volt rendbe!”
 • 74. kolombela 2009. december 13. 15:30
  „74. gjozsi88 2009.12.13. 15:08
  Kapaszkodj meg, rengeteg zsidó húzott hasznot a "hábórúból" és gazdagodott meg.
  Ti nem vagytok hajlandó tudomásul venni azt az egyszerű tényt, hogy a zsidókon kívűl másokat is internáltak, csak valahogy őket mindig elfelejtik megemlíteni, nem hogy kártérítéstben részasíteni, ez szerintem nagyon undorító!
  Tele van a hócipőm azzal, hogy állandóan olyan bűnért kellene szégyenkeznem, amit el sem követtem.
  Azsidóknak pedig jó kis bevételi forrás a holodogma életben tartása.”
 • 73. gjozsi88 2009. december 13. 15:08
  „kolombela 62-re!
  Magyarország a náci németország oldalán lépett be egy emberiség elleni hábórúban!!!!!!
  (A zsidók áldozatai és nem elkövetői voltak annak a hábórúnak!)”
 • 72. pancser 2009. december 12. 23:54
  „Kukorékolj csak és kapirgálj, jót jó helyen!”
 • 71. uribe 2009. december 12. 23:47
  „Rettegj pancser, a befőttek már a spájzban vannak.. :)))))))”
 • 70. pancser 2009. december 12. 23:39
  „Látom egyeseknek csak hullámokra telik, meg kukorékolásra a saját szemétdombon!”
 • 69. uribe 2009. december 12. 21:20
  „:)))))))))))))”
 • 68. pancser 2009. december 12. 21:19
  „Milyen feladatot emlegetsz, csak nem népírtást? Ez az amiért sokkolva lesztek. A festőnek sem sikerült, hát hogyan sikerülne egy maroknyi fekete gúnyába bujt sz..nak?”
 • 67. uribe 2009. december 12. 21:07
  „moderálva”
 • 66. pancser 2009. december 12. 20:54
  „moderálva”
 • 65. uribe 2009. december 12. 18:39
  „moderálva”
 • 64. kolombela 2009. december 12. 17:21
  „moderálva”
 • 63. pancser 2009. december 12. 16:27
  „Kololmbela! Minden gondolatod a zsidókhoz tart, ezt nem értem. Talán nagyapád szíve meglágyult egy csinos zsidólány szép pofijától és most bizonygatnod kell a tisztafajú magyar származást, titkolva a valódit? Nem akárki esett már ebbe a verembe, hanem az Imrédy család, akiknek miniszterelnök Béla fia aktívan részt vett a zsidótörvények megalkotásában. A szemfüles újságírók kiderítették.
  A haláltáborokat tagadni nem lehet, nagyon sok megyénkbeli faluban éltek kisebb-nagyobb izraelita közösségek, akik ma nincsenek. Erről tanúskodnak az elhagyott temetők sok faluban és városban. Ez önmaga elég tanulságos, minden tagadás cáfolata.
  Ami a magyarságot illeti, a két dolognak semmi köze egymáshoz. Ha a magyar népet érte igazságtalanság, azt nem egy még nagyobb borzalom tagadásával kell megoldani. Ha így teszünk, akkor egy húron pendülünk a tömeggyilkosokkal.”
 • 62. kolombela 2009. december 12. 16:14
  „30. szocdem 2009.12.11. 14:42
  A zsidóknak egyistenük van és azt Mammonnak hívják semmi másnak. Ha a messiásuk eljövetelét várják, az is csak Mammon fia lesz!”
 • 61. kolombela 2009. december 12. 16:03
  „gjozsi88!
  Te háborogsz azon, hogy mennyi zsidót deportáltak.
  Én meg azért háborgok (gondolom mások is), és nagyon undurítónak tartom, hogy itt mindenki a zsidók deportálásáról (holokauszt) mesél és egyetlen szó sem esik az ártatlan magyarok deportálásáról, holott őket is vitték a lágerekbe, nem csak a zsidókat. A zsidók a mai napig is kártérítést követelnek és kapnak németországtól és hazánktól is, az elhurcolt magyarokat, vagy leszármazottakat ki kárpótólta, vagy kárpótólja? Szerintem ez is undorító.
  Valahogy a holokausztolók ezt mindig elfelejtik, szerintük csak a zsidók érdemelnek mindent meg.”
 • 60. pancser 2009. december 11. 23:50
  „Ellátogatva ide látom, hogy egyesekben mély nyomot hagyok. Rajta leszek, hogy még inkább ne tudjanak elfejteni. Így van ez amikor egyesesek vélt igazságai a porba hullank és ott még ugrálnak is rajta egy kicsit, ezt nehéz elviselni. Ha már az ősöknél tartunk, hun vannak az őseid kedves "Túrabakancs"? Hun, tatár, magyar, zsidó, román, szerb meg isten tudja mi kavarog benned genetikailag. Néha vulkánként tör fel az István király által felnégyeltetett pogány, aki az istennek sem akart megkeresztelkedni. Jobban szerette a kumiszt meg a lóhust a csirkénél, meg hát jobban esett hujjogva rabolgatni amit akkor kalandozásnak neveznek, mint az eke szarvát fogni. De István jobbnak látta haragos szomszéd helyett a barátságost ezért ősödet a várkapura szögeztette. Így aztán ezer éve fen áll Magyarország. Úgy tűnik újabb felnégyeltetésre van szükség, persze nem az ősi formába hanem modern módon, virtuálisan kell az ordas eszméket pellengérre állítani.”
 • 59. Túrabakancs 2009. december 11. 22:31
  „szocdem!
  Isten ments hogy személyeskedjek veled, meg aztán a legritkább esetben szoktam ilyet tenni, de a rafináltan és választékosan kiforgató összemosó írásaid azt sejtetik velem, hogy a te őseid mégis csak a zsidóságtól eredeztethetőek. Ezt tagadtad ez egyik hozzászólásodban , viszont én a gondolataidban is olvasok, nem lehet megtéveszteni. Végül is amiket írtál még mindig jobb, mintha trágár kifejezésekkel illettél volna engem, vagy bárki mást aki nem ért egyet az elveiddel. Inkább a Vámos úr állításait kellene megmagyaráznod, de ezekre érdekes módon
  nem reagáltál, pedig kértelek rá! Mert ott lenne ugyanis a lényeg. Amíg ez nem fogalmazódik meg benned, addig nem tekintelek vitapartnernek, bár gondolom ez téged cseppet
  sem fog feszélyezni. Csak nem a pancser nevű fórumozó veszett el benned, esetleg rokonod? :)”
 • 58. jánosi 2009. december 11. 22:18
  „52.
  még annyit : a magyarságtudat nem függ a származástól ! Ismerek ismerek elsősorban MAGYAR
  utána vallásilag zsidó rendes embereket, akik nem tépik a szájukat, jól megvannak mindenkivel.
  Majd ha őket bántják akkor nyekegjetek, a rendes cigókat sem bántja senki ..............”
77 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Támadás a monostorpályi postán

Támadás érte a monostorpályi postahivatalt csütörtök délután, a hivatalvezetőt megkötözték, majd a… Tovább olvasom