Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Romagyilkosságok: az egyik gyanúsított ott volt a kislétai temetésen?

A Nemzeti Nyomozó Iroda egyik informátora állítja: a romák elleni támadásokkal gyanúsított férfiak egyikét látta a kislétai temetőben az áldozat temetésén - írja a Népszabadság.
Mint mondta, egy tévétudósításban az egyik gyanúsított jobb felkarján épp olyan tetoválást ismert föl, mint ami a temetésen látott gyanús férfin volt. (A gyanúsítottak közül K. Árpádnak van nagyméretű tetoválása a jobb felkarján.) Hozzátette: tájékoztatta a NNI munkatársát, mire azt a választ kapta, hogy ha gyanúsnak találta az illetőt, akkor le kellett volna fotóznia.

Az informátor beszámolt arról is: Vasmegyeren és Tiszarádon a tiszalöki gyilkosságot követő hetekben a helyiek sokszor láttak egy szürke, Honda típusú nagy motorral közlekedő, erős testfelépítésű ismeretlent, akinek látogatásai azután maradtak abba, hogy a tiszarádi romák bejelentették: éjszakai járőrszolgálatot szerveznek a faluban. A férfi szerint érdekes egybeesés, hogy a letartóztatott Cs. Istvánnak is szürke, Honda típusú nagy motorja van - írja a Népszabadság.

Olvasóink írták

 • 18. javver 2009. szeptember 06. 13:03
  „Egyébként a rasszista emberek, mind olyan népség, akik nincsenek önmagukkal megelégedve; vagy épp hogy nem érnek el sikereket az életben, és ezt valahogy levezetik, egy normális, család-centrikus hétköznapi ember nem rasszista, s nem gyűlölködő. Lehet néha megvetéssel a romák egy részére, de az nem ugyanaz. A rasszista ember bűnbakot keres mindig mindenkiben, s valamiben ő is jó akar lenni, ebben kérem nem nehéz. Minden olyan ember aki ezen az egészen viccelődik, meg "tagadja" megtörténtét, s súlyosságát, az olyan mint a "struccember" holokauszt-tagadók, akik szerint nem volt haláltábor s nem égettek embereket. Ez már abszurd, s hihetetlen, kint Németországban, náci Mo.-ról beszélnek, meg külföldön másutt is, elítélőleg! -sokat vagyok kint, s jobban érzem ott magam...sajnos- remélem vége lesz ennek, mert ezek a felvonulások, meg gárda, meg mit tudom én, ez nagyon nem jó, úgy érzem valami fortyog ami ki akar törni, s ez nem lenne jó. Nem így kell beírni magunkat a történelembe megint. Ennyit akartam elmondani. Remélem élnek itt jóérzésű emberek is. A rendőrség csukja be azokat a romákat -és nem romákat-, akik a feszültséget keltik, s zsarnokoskodnak, élősködnek; hogy ne azok a beilleszkedett rendesebbek szenvedjék meg, akik nem tehetnek az egészről. Mert mindig a kis, ártatlan szenved higgyék el, nem az aki miatt az egész van...
  Minden jót!”
 • 17. t-a-ibi 2009. szeptember 03. 18:31
  „11-primax
  Úgy érzem nem érted, amit írtam!
  Olvasd el az egész írást!-úgy nem tűnik felfedezésnek!

  Egyébként a tv-tudósításokban, én is nagyon sok bűnözőt láttam, hallottam!”
 • 16. PrettyWoman 2009. szeptember 03. 16:35
  „Igen Imcsi, igazad van. Sosem fogom megérteni, hogy lehet egy (alvó) gyereket lelőni, hogy puff, akit sosem ismertem, sosem láttam. Szerintem meg egyértelmű, hogy rasszista inditékról van szó. A "csontrabló" nem is titkolta eddig a neten, hogy utálja a romákat és irtani is fogja őket, gyerekeket, öregeket, asszonyokat, mindenkit. Ez ám a nagy hős!! Névtelenül, arctalanul fenyegetni az interneten, majd éjjel, maszkban állig felfegyverezve védtelen, alvó nőre, gyerekre lőni! Ha annyira utálja őket, álljon ki szemtől szembe egy szintén felfegyverzett emberrel szemben, aki vele azonos súlycsoportban van. Az a harc akkor igazságos lesz. Én megértem, hogy sokan utálják őket, de nem megoldás egymás gyilkolászása. Ugyanúgy utálom azokat is, akik megölték a tanárt, most nem jut eszembe a neve. Remélem, példás büntetést kapnak. Igen, a rabok utálják a gyerekgyilkosokat, pedofilokat, azokat, akik nőket erőszakolnak meg. Meg is érdemlik, remélem kicsinálják bent őket. Ők magukat hősnek képzelik, szerintem meg közönséges gyilkosok.
  Ha a megfélemlítés volt a cél, az abszolút sikerült. Ha megunták a romákat, kik következnek, mondjuk a neten is sokat szidott zsidók? Én egyik fajtához sem tartozom, de nem nyugtat meg ez a tendencia. Utána kik jönnek? Akiknek barna szemük van és 36-os lábuk? Szomorú ez nagyon. Ha a fent említett "hős" annyira utálja a romákat, akkor menjen neki nappal egy 200 kilós fekete Mercis férfinak. Arra már nem vállalkozna, ugye? Gyáva pondró az ilyen...”
 • 15. Imcsi 2009. szeptember 03. 14:41
  „Gyerekáldozat, mint megfélemlítés? Inkább a gyengeség jele! Őket még a többi rab is utálni fogja a börtönben!”
 • 14. otromba 2009. szeptember 03. 14:24
  „Szerintem ha ott járt,megnézte saját sírhelyét!
  Most kellene cölöpverővel az áldozat mellé cölöpölni!Nem kellene tárgyalásokra,stb.pénzt pazarolni.”
 • 13. hehe08 2009. szeptember 03. 13:07
  „háát ha a gyerekáldozatokkal a megfélemlítés volt a cél akkor bizonyára nem annyira hülye az elkövető, hogy simán elkaphassák........ szerintem.....”
 • 12. Imcsi 2009. szeptember 03. 12:44
  „Én azt nem értem-ha már rasszista indítékúak voltak a támadások- akkor mért nem olyanok ellen irányult, akik pl a Cosma üggyel kapcsolatba hozhatók, vagy Siófokon vonultak? Mért vannak a gyerekáldozatok?”
 • 11. Primax 2009. szeptember 03. 12:35
  „t-a-ibi #10 !
  " Először örültem, de kiderült, más az álom és más a valóság! " - írod.
  Ez aztán a nagy felfedezés...”
 • 10. t-a-ibi 2009. szeptember 03. 12:26
  „Láttam én is olyan dolgokat, le sem merem írni!
  Igaz, hogy aludtam.

  Hú mik történtek, -és reggel, olvasom fogyott hazánk lakossága.
  Először örültem, de kiderült, más az álom és más a valóság!”
 • 9. t-a-ibi 2009. szeptember 03. 12:19
  „Cigányokat oszlattak a kommandósok Esztergomban
  2009-09-03

  Negyven rendőr oszlatott fel egy nagyjából ötvenfős, hangosan ünneplő cigány társaságot Esztergom-Kertvárosban szerda éjszaka. A hangoskodók az elsőként a helyszínre érkező járőröket szidalmazták, ezután a kapitányság a Készenléti Rendőrségtől hívott erősítést. A tömeget incidens nélkül feloszlatták, annak ellenére, hogy a cigányok hangadója ismét a rendőrök ellen uszította a társaságot. Ellene több szabálysértés elkövetése miatt eljárás indult.

  Esztergom rendőrkapitánya csütörtökön találkozóra hívta a városi és környékbeli cigány kisebbségi vezetőket a hasonló helyzetek megelőzése, az esetleges incidensek elkerülése érdekében.
  <moderálva>”
 • 8. vienna 2009. szeptember 03. 12:18
  „Goldmund 2009.09.03 11:44

  Ez tetszett :-)
  Sajnos nem biztos hogy nem igaz.”
 • 7. Goldmund 2009. szeptember 03. 11:44
  „A kislétai temeétsen sok politikus, miniszter stb. ott volt. Én őrájuk gyanakodnék...
  :-))))”
 • 6. Sahin 2009. szeptember 03. 11:44
  „A temetésen résztvevők ~80% -a gyanús volt. Már várom mikor bukkan elő még több az "önkéntes járőröző", profilelemzői OKJ -s képzettséggel rendelkező kisebbségi emberek, akik pusztán üldözési mánia miatt zaklatni fogják a fekete terepjárós, néha tetoválással rendelkező embereket.”
 • 5. Túrabakancs 2009. szeptember 03. 10:41
  „Folyamatosan azt akarják sugallni, hogy ezek a gylkosságok rasszista indítékúak voltak, pedig véleményem szerint annál ezek az ügye túlmutatnak. Megbízták őket, de hogy kik, ezt kellene kideríteni. A szakértők
  szerint is egyre jobban az a nézet válik reálisabbá, hogy valakiknek nagyon jól jött ez a balhé. Nekem a
  Mosad magyarországi "elvadult" szárnya a gyanús, de ezek úgysem fognak kiderülni, jó esetben csak
  jövőre a kormányváltáskor. A mostani politikusok lényegében az ő érdeküket szolgálja ki, tehát innen
  eredeztethető a szisztémám.”
 • 4. a.h.a. 2009. szeptember 03. 10:33
  „Mit találnak még ki?”
 • 3. okostojas007 2009. szeptember 03. 10:20
  „tetoválás alapján lehet azonosítani valakit ?????????????????
  legyen kötelező mint a védőoltás .................”
 • 2. Kikelet 2009. szeptember 03. 09:54
  „Biztos sirató asszonynak álcázta magát, de kilógott az otthonka alól a horogkeresztes tetkója......”
 • 1. soproniarc 2009. szeptember 03. 09:48
  „egy szó! Unalmas...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Falnak csapódott az autó: két súlyos sérült

Két nő súlyosan megsérült, amikor egy autóval egy épület falának csapódtak Érden csütörtökön kora… Tovább olvasom