Kisalföld logö

2018. 08. 19. vasárnap - Huba 18°C | 31°C Még több cikk.

Rogán nem segíti a hatóság munkáját szerverügyben

A nyomozók arra kérték Rogán Antalt, hogy adja át annak a három személynek a nevét, akiket a Fidesz belső vizsgálata szerint felelősség terhel az MSZP kampányanyagainak a letöltéséért, ám a kampányfőnök nem kívánja segíteni a hatóságok munkáját - írja a Népszava.
A hírek szerint az egyik vétkes Mizsei Szabolcs, Rogán kabinettitkára, ám ügyvédje, Futó Barnabás cáfolta, hogy ügyfelét felelősségre vonták volna. Kérdés ugyanakkor, hogy ebben az esetben miért fogadott ügyvédet. Futó szerint azért, mert Mizsei régi ügyfele és a várható eljárás miatt kérte a segítségét. Hogy milyen eljárás várható a szerver-ügyben, egyelőre nem tudni. A nyomozást mindenesetre folytatja a rendőrség az MSZP által megbízott kreatív cég feljelentése alapján. Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője közölte: pártja lezártnak tekinti az ügyet.

A Népszava értesülései szerint addig nem is várható érdemi lépés a Fidesztől, amíg a rendőrség nem nevez meg gyanúsítottat, illetve vádat nem emel az ügyészség. A lap tudomása szerint a három felelőst felfüggesztették a beosztásából, és kitiltották őket a pártközpontból is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nullpártrendszer

Javaslom a tisztelt Olvasóknak a nullpártrendszert, az anarchia szabályozott változatát. Tovább olvasom