Kisalföld logö

2018. 03. 25. vasárnap - Irén, Irisz -2°C | 8°C Még több cikk.

Riasztófegyvert sütött el a rendőrök szeme láttára

Tegnap szolgálatot teljesítő rendőr haladt Debrecenben, a Derék utca páros oldalának belső szervizútján, amikor észleltek két fiatalembert a Derék utca 124. szám előtti útszakaszon, aki közül egyikük a jobb kezében lévő, fegyvernek látszó tárgyat tartott felfelé, majd azt elsütötte – tájékoztatta az OBJEKTÍV Hírügynökséget a Debreceni RK.

A fiatalembereket ellenőrizni akarták, amikor egyikük – a fegyver birtokosa – beült a Toyota Hiace típusú mikrobuszba, majd a helyszínről elhajtott. A rendőrök nem kezdtek üldözésébe, a helyszínen maradt fiatalembert hallgatták meg, illetve a gépkocsi forgalmi rendszámának tudatában a szolgálatos egységektől kértek segítséget.

A 18 éves fiatalember – menekülése során - a Kishegyesi úti szervizút kanyarjában elvesztette uralmát a gépkocsi felett és az ott parkoló autóknak ütközött. Az ütközések során személyi sérülés nem történt, azonban a parkoló gépjárművekben jelentős anyagi kár keletkezett. A férfi gépkocsijával megállt a Kishegyesi út 24. szám előtti füves területen, ahol a fiatalember kiszállt és a lőfegyvernek látszó tárgyat elrejtette. A helyszínre kiérkező rendőrök - a terület átkutatása során - a Walther típusú gáz- és riasztófegyvert megtalálták és lefoglalták.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2007. július 18.

Gy. Mészáros Ágnes

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Feledékeny mobilosok

A mobiltelefonnal és egyéb adattárolásra alkalmas hordozható kütyükkel szocializálódott nemzedék… Tovább olvasom