Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 29. szombat - Beatrix, Erna

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Belföld - Magyarország hírei > Rendőrök zárták el a romák lakta házakat Cegléden

Rendőrök zárták el a romák lakta házakat Cegléden

Becslések szerint mintegy 400-an gyűltek össze vasárnap este Cegléd külterületének néhány utcájában, többek között a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai, illetve szimpatizánsai. A környék romák lakta házait mintegy 70-80 rendőr zárta el az összegyűltektől - számolt be az MTI helyszínen lévő tudósítója.

mti - 2012.08.20. 06:41
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Atrocitás nem történt, az utcákban gyülekezők hajnali kettő körül szétszéledtek, de az MTI tudósítójának azt mondták, másnap folytatják demonstrációjukat.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) korábban közölte, hogy Cegléden és környékén fokozott rendőri jelenlét lesz a hosszú hétvégén, miután szombat este bejelentés érkezett a Ceglédi Rendőrkapitányság ügyeletére arról, hogy egy 20-30 főből álló csoport Cegléd belterületén, hangoskodással, félelemkeltő módon zavarja a helyiek nyugalmát. A bejelentést követően néhány percen belül megérkeztek a helyszínre a rendőrök, de már nem találták ott a bejelentésekben szereplő csoport tagjait. Az eddigi adatok szerint további atrocitás nem történt.

Az MTI felvételei.

A Ceglédi Rendőrkapitányság jelentős erőkkel kezdte meg az adatgyűjtést és a tanúkutatást, amelynek során több személyt igazoltatott. Az eset kapcsán csoportos garázdaság miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen - áll a közleményben.

Hangsúlyozzák: "A rendőrség minden törvényes eszközzel és rendelkezésére álló erővel azonnal és határozottan fel fog lépni valamennyi jogellenes, illetve az állampolgárok nyugalmát megzavaró cselekménnyel szemben."
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

123456789... következő >> végére >>> 95 hozzászólás
Moderálásra küldöm 95. Pretorianus 2012.08.23. 19:02

92. pancser 2012.08.22. 22:56
Ennyit írni a semmiért.Agyi K.O. :)
Az utolsó két hozzászólásomat neked is ajánlom,félkegyelmű...

Moderálásra küldöm 94. Demalgon 2012.08.23. 11:31

Hát nem tudom ... na majd utánajárok jobban, aztán majd akkor reagálok Prere, most így hirtelen csípőből nem válaszolok vissza.

Moderálásra küldöm 93. szabo1936 2012.08.23. 02:05

A nyialasok nem bakancsot hanem bilgeri csizmat viseltek!Azok nemis voltak olcsok mert mind kezel csinalt{nem gyari}gyartas volt}

Moderálásra küldöm 92. pancser 2012.08.22. 22:56

90.Pre......""Egyébként a 80´-as évek elején,mikor középiskolás bálokra jártunk,a tánctól kimelegedve levettük a zakót.Hát az egész osztály olyan "nyilas" kinézetű volt..Fekete nadrág,fehér ing,fekete mellény..."
Először: Neked nem volt zakód, szoknyát hordtál matrózblúzzal. Másodszor: mellény abban az időben nem volt divat, a sárkányosért meg kitiltottak volna táncteremből, ha meg volt a hátulja selyemhez hasonló fényes anyagból készült. Harmadszor: az akkor hordott nadrág még csak nem is hasonlított a katonaszabású gárdistára. Negyedszer: Nem magas szárú fűzős bakancsot viseltek a fiúk, hanem fekete félcipőt. Ez kissé más kinézetett adott a fiúknak mint ami a gárdának van, enyhén szólva
No papagáj erre elcserregheted el a hiteltelen szót! Miért nem hoztad fel a gárda egyenruhát a pincérekkel kapcsolatban, azt kellett volna mondanod, hogy a gárdista egyenruha tulajdonképpen pincérruha!

Moderálásra küldöm 91. Pretorianus 2012.08.22. 20:07

És még egy mondat...A kulákokat a kommunisták üldözték... És az idős magyar honfitársaink bizony tudnak különbséget tenni egy nyilas és egy kommunista közt,bár tény,hogy a nyilasok közül nem egy a kommunista pártban kötött ki. Nem is szeretem egyik fajtát sem.Viszont a magyar polgárok mellett kiálló gárdistákkal semmi bajom.
Az ÁVO és az ÁVH egyenruhája cseppet sem hasonlított sem a nyilas,sem a gárda egyenruhájára.

Moderálásra küldöm 90. Pretorianus 2012.08.22. 19:57

89. Demalgon 2012.08.22. 11:32
Ide linkelek neked 2 fotót,hát...Szembe tűnő a különbség.Egyébként a 80´-as évek elején,mikor középiskolás bálokra jártunk,a tánctól kimelegedve levettük a zakót.Hát az egész osztály olyan "nyilas" kinézetű volt..Fekete nadrág,fehér ing,fekete mellény...
" S ha már így szeretünk hasonlítgatni, akkor vessük össze a két szóban forgó ruházatot. A gárdisták egyenruhája fekete mellényből, fehér ingből, bocskai sapkából és bakancsból áll. A nyilasok egyenruhája fekete zubbonyból, zöld ingből, fekete nyakkendőből, nyilas karszalagból, fekete sapkából állt, ez utóbbi német mintára silddel volt ellátva (vagyis nem bocskai sapka, mint a korabeli magyar és a mai gárdista egyenruhán)"
Kiegészíteném még avval,hogy a nyilasoknál nem bakancs,hanem a magas szárú csizma volt rendszeresítve!
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ4H5XNsHUYkmzdphsnLkYGGfqIxwvvrk2Z7b0JcXWu3zNvpfZ_sdQ9oJdW… Tovább olvasom »

Moderálásra küldöm 89. Demalgon 2012.08.22. 11:32

Az, ami itt zajlik ellenreakció valamire, ami elszabadult. Ennyit tesz, ha büntetlenül megússza évtizedeken át egy népcsoport és még aggresszívebben élnek másokkal szemben mint eddig. Hatás, ellenhatás. A természet is mindenre létrehozza azt, ami szabályozza egy adott élőlény szaporodását, stb. Ez a természetes szelekció. Itt sem történik más. Mondom, a gárdával egyedül az egyenruha a baj, mert ha tetszik, ha nem, ez nyilas egyenruha, és aki megélte azt a korszakot, majd utána a kuláküldözést, annak a gárda átok nem áldás, még ha jót is akarnak. Más egyenruhával is el lehet érni a célokat, nem kell egy véres időszakba benyúlni.

Moderálásra küldöm 88. AntiFricc 2012.08.22. 10:55

87
Csak ne találj, ezt kívánom!

Moderálásra küldöm 87. pancser 2012.08.22. 07:44

Na szélsőjobbos országszomorítók, latinnevű golyótlan "Pretorianus", aki százszor elmondta hiteltelen vagyok nem boldogultok egy pancserral. Jól szórakoztam és még fogok is...... na megyek pénzt keresni!

Moderálásra küldöm 86. vonLichthofen 2012.08.21. 22:14

A gárdisták alapban alulműveltek, kártékonyak, nem javítanak, hanem rontanak a helyzeten...írja puncher.
puncser, ha ez így volna, te iziben kérhetnéd a felvételedet - qualitásaid bőven adnak rá okot.


95 hozzászólás123456789... következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...