Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Rendőrök lőttek, mert igazoltatáskor nem állt meg az autós

A férfi nem állt meg a járművel, hanem elsodorta a járőröket.

Intézkedő rendőrök lőttek meg egy autóst szombaton Érden, a férfi autójával nem akart megállni az igazoltatáskor - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

A rendőrök igazoltatni szerették volna az autóst, a férfi azonban nem állt meg a járművel, hanem elsodorta a járőröket. Az egyik járőr ezt követően először figyelmeztető lövést adott le, majd rálőtt az autóra. A lövedék keresztülszakítva az ajtót az autóvezető hátába fúródott.

A sajtóügyeletes hozzátette: a sérülthöz az intézkedő rendőrök hívtak mentőt. A férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.
A elsodort rendőrök könnyebb sérüléseket szenvedtek - fűzte hozzá.

Az esetet az Érdi Rendőrkapitányság vizsgálja. Az ügyeletes parancsnok megkezdte annak kivizsgálását, hogy jogos és szakszerű volt-e az intézkedés és a figyelmeztető lövések leadása - mondta Belicza Andrea.

A sajtóügyeletes vázolta: az eset Érd belterületén történt, az elsődleges adatok szerint a meglőtt sofőrnek nem volt jogosítványa.

Olvasóink írták

69 hozzászólás
 • 69. fortuna54 2009. április 28. 11:38
  „60-as.Látom egy véleményen vagyunk.”
 • 68. jirzi1 2009. április 28. 08:46
  „No ahogy a tv riportokat nézem hibázott a rendőr .A társától is el kellett vollna venni a fegyvert és az egészet beleengedni korra nemre tekintet nélkül a kocsiban ülőkre.Aztán megvárni a rokonságot és aki egy rossz szót szól tovább aprítani.Fölháborító ha ezzel a tetű bandával v mi történik rögtön az újság címlapján jelenik meg .Nem tudom mit nyiltkozott volna az alultáplált munkásgyerek ha a testvérkéje elüti a rendőrt?”
 • 67. ASHER 2009. április 27. 14:46
  „56/Pancser!
  tevedsz!en nem vedek senkit!
  azt irtam; MINDENKIBE LOJENEK BELE!!!
  ugyanugy mint a "mismar h´gvul=hatarrendorseg" itt,nalunk,bele ereszt par sorozatot akar zsidoba is ha nem
  akar megallni!!!”
 • 66. ASHER 2009. április 27. 14:42
  „54/Hombre!
  miert,megis mit gondolsz mi itt mit teszunk ilyen esetben??-csak mi lehetoleg elobb lovunk ki par sorozatot,mie
  lott meg elsodorhatna valakit is!!!”
 • 65. Arvisura 2009. április 27. 14:20
  „Félő, hogy az eszement fajvédők nyomására ezt a két szerencsétlen rendőrt elbocsátják állásából. Akkar az isten sem menti meg őket attól, hogy a cigók bosszút álljanak rajtuk. Ez a mai magyar valóság.”
 • 64. RickCartman 2009. április 27. 13:49
  „Csatlakozom!Bárki is az, köteles a rendőrnek igazolnia magát, bármikor.Megállithatják.Megtörtént.Nem állt meg.Vajon miért?Üldözni kell, elkapják(hi-hi-hi, mégsem olyan ügyes a csávó, csak nagy az arca).Elsodorja a rendőrt.A rendőrt, aki a munkáját végzi, a neve is mutatja: a Rendet Őrzi, a ti rendeteket, a mi rendünket, mindenki rendjét.Tegye fel a kezét, aki szeretné, ha munkavégzés közben elüthetné bárki büntetlenül!
  Ezek után mit vár a csicska? Jóéjtpuszit?Helyesen cselekedet a rend őre, és kéne nagyon, hogy ezekről az esetekről is nagy terjedelemben számoljanak be a médiumok, ha csak egy-egy ilyet elrettentenek, azzal már jól járunk valamennyien.”
 • 63. dzsoni 2009. április 27. 13:42
  „Nem véletlenül nem karart megállni a rohadék! Jó duma, hogy a gyereket vitte orvoshoz. Nem tudom elhinni. Valami miatt beronyózott. Valyon miből van akkora háza? Biztos tisztességes keresetéből, mi? Hányni tudtam volna, ahogy verte magát a tv-ben, ő a becsület mintapéldánya!
  A rendőröket sajnálom, mert megint őket fogják meghurcolni, pedig csak a munkájukat végzik! Igen is löjjenek rá arra aki nem akar megállni!”
 • 62. Becsület 2009. április 27. 12:26
  „61. hozzászólás elemér 2009.04.27. 09:12

  "A külföldi szemében a mosoly országa vagyunk." Ez nem rossz, de ugrik a bicska. Miköze egy külföldinek ide, mert az nem él itt. Egyáltalán tud magyarul, vagy fizet adót ? Egy külföldi is lehet szamár épp úgy mint a belföldi. Ha belföldi és rosszul tudja, akkor viszont ő nagyobb szamár. Ezért van szükség a fejtágitásra azoknak akik itt hőbölögnek.

  Kedves elemér!
  Látom nem érti a lényeget. Halkan megjegyzem! Hány magyar nem fizet adót? Hányan keresik a kiskaput? A mentalitással van baj és a demokráciában is vannak szabályok, törvények, csak itt nagy ívben le..ják Kedve elemér! Ez a baj!!!!”
 • 61. elemér 2009. április 27. 09:12
  „"A külföldi szemében a mosoly országa vagyunk." Ez nem rossz, de ugrik a bicska. Miköze egy külföldinek ide, mert az nem él itt. Egyáltalán tud magyarul, vagy fizet adót ? Egy külföldi is lehet szamár épp úgy mint a belföldi. Ha belföldi és rosszul tudja, akkor viszont ő nagyobb szamár. Ezért van szükség a fejtágitásra azoknak akik itt hőbölögnek.”
 • 60. Becsület 2009. április 27. 07:37
  „Jó reggelt!
  Az utakon nagy a fejetlenség az látszik, de ez nem csoda! Magyarországon mindenki azt tesz amit akar! Demokrácia van! Mentelmi jogok vannak, igaz akkor épp egy autót vezet az akárki. D ez senkit ne zavarjon, ő képviselő, nem akárki! Nem csodálkozom azon sem, hogy sok motoros esek áldozatul! Úgy közlekednek, mint ha reájuk nem vonatkozna a KRESZ szabály. Nem számít besorolási sáv, nem számít záró vonal, sebesség korlátozás, már csak nem mobiloznak! Autósok! No ez egy külön ,,kaszt"! Kis autó, nagy autó, terepjáró! Mindenki az önteltsége szerint közlekedik!
  Szóval a mentalitás, a vérmérséklet az intelligencia domborodik erősen! Tisztelet a kivételnek, de ők egyre kevesebben vannak. No de nem várjon az ember mást, az ország állapota mindent elárul! Nincs kivétel Hölgyek, Urak! A külföldi szemében a mosoly országa vagyunk, ahol könnyen lehet gazdagodni (egyeseknek) és nincsen szinte semminek következménye. Ez a jövő az utakon is!
  A rendőr rálőtt a szabálytalankodóra! No, nono, talán a kerékre kellett volna! Vagy kevés lőgyakorlaton vett részt?”
 • 59. elemér 2009. április 27. 04:59
  „53. hozzászólás ASHER

  Madoff 10-12% kamatot adott minden évben és néha többet. Kiváltságos zsidó befektetők ezért becsülték. Nagyon megbizható és szerény ember volt. Rendőrökkel baja soha nemvolt.;))

  http://www.msnbc.msn.com/id/28355942/page/2/

  "Madoff´s appeal to investors was simple: He brought in solid returns of 10 percent to 12 percent every year, sometimes a bit more. The exclusivity made it even more convincing."”
 • 58. Kiskun 2009. április 26. 23:59
  „Horák Nóra gyilkosai még nincsenek rendőrkézen!!! A kiskunlacházi gyilkosságnál csak a polgármester ajánlott fel nyomravezetői díjat, a rendőrség csak sokkal később.... Politikusok, esetleg a Draskovics véletlenül sem volt a temetésen... Ö csak egy Magyar lány volt.... Nyugodjon békében!”
 • 57. Kiskun 2009. április 26. 23:54
  „Emberek! A lettőtt cigányt már többször figyelmeztették jogosítvány nélküli vezetésért a rendőrök!!! Zsebből kifizette a büntiket??? Vagy a kigyúrt tesvíre? A kis ház alapján gondolom, nem szegínyek! De jogsira nem tellett? Vagy a rendőrök csak bátorkodtak figyelmeztetni???!!! Magyar embert a Suzukijával ugy megbasznák egyből, hogy nyöghetné a havi százezerből a részleteket. Mert Magyar vagyok??? Csak azért??? ÁÁÁ nincs itt kettős mérce!!!”
 • 56. pancser 2009. április 26. 22:19
  „ASHER rémeket látsz! Majd ha téged sodornak el vagy a lányodat, fiadat ezek a jogosítvány nélkül száguldozó szemetek akkor is véded őket? Ezeket a potenciális gyilkosokat meg kell fékezni, ha kell golyóval is. Egyébként a hol a kékcsíkos zászló lobog a legkisebb gyanús jelre lőnek és szinte mindenki fegyvert visel, önvédelemből állítólag. Itt csak a rendőr lőtt akit meg akartak ölni. Szerencséjük volt nekik is meg akik arra jártak. Remélem a rendőr szép kitüntetést és pénzjutalmat kap!”
 • 55. jirzi1 2009. április 26. 21:40
  „Nagyon helyes.A rendőr csak úgy tud tekintélyt szerezni a mundérnak ha nem őt basztatják azért mert azt csinálja ami a dolga.Kell annyi hatalom nekik mint amennyi volt 20 éve mert így csak a becsületes ember tart tölle hogy autós szabálysértésért megbüntetik ,a bűnöző tetvek meg kiröhögik”
 • 54. Hombre 2009. április 26. 20:15
  „ASHER : szerintem is lőjenek bele mindenkibe,aki elakarja ütni a rendőrt. Volt az a magyar srác,aki valami drog ügyletet bonyolított,a a rendőrök meg igazoltatni akarták őket. Az egyik rendőrt elsodorták,elesett és a srác el akart ütni. A másik rendőr meg szó nélkül kitárazott rá,hogy mentse a társát. Szerintem igaza volt. Te mit tettél volna az ő helyében,vagy a tegnapi rendőr helyében?”
 • 53. ASHER 2009. április 26. 19:28
  „madoff jol tette amit tett!! a sok hujeje!!hogyan is tudta valoban elhinni hogy az adna 20-25%-os kamatokat?!!
  az meg zsido-zsido kozt sem igaz sehol sem!!!!most bezzeg nyafog mind!!!
  a zsaruk lodozeserol!!
  igen,jol tettek!!tessek eztan is beleloni mindenkibe aki nem all meg!!
  de!! ismetlem; MINDENKIBE!!-kivetel nelkul!!!mar varom az uj hirt!!teszemazt egy nagyon sieto gardistaba lonek bele!!
  lesz-e ilyen egyeterto helyesles akkor is???”
 • 52. Hombre 2009. április 26. 19:21
  „Itt is megkérdezem. Ha valaki tudja mondja meg nekem,hogy mi a búbánatos ferde fasírozottból fizeti ki a rendőrség az 50 milliót?”
 • 51. Truder 2009. április 26. 19:06
  „Jól tették,hogy lőttek!”
 • 50. Hombre 2009. április 26. 19:01
  „Már vizsgálják hogy a rendőr jogosan használta-e a fegyverét. Aki kételkedik benne,azt állítanám ki az ilyen cigók elé,hogy igazoltassa őket!”
69 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tiltakoznak a kormány tervei ellen a nagycsaládosok

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete szerint a kormány válságkezelési programja aránytalanul és… Tovább olvasom