Kisalföld logö

2018. 07. 17. kedd - Endre, Elek 18°C | 28°C Még több cikk.

Rendőrnap, parti, majális Csornán

Április 28-án, pénteken délelőtt 9 órakor kezdődik a városban a megyei rendőrségi nap. Előbb ünnepi állománygyűlés, majd sportrendezvények várják az ünneplőket.

Másnap délelőtt 10 órakor nyílik meg a VIII. Rábaközi Kiállítás és Vásár a Széchenyi-iskolában. A vásári díjakat Papp József polgármester, Szakács Imre megyei közgyűlési elnök, Mihalicz Antal kamarai elnök, Fellegi Gábor helyi ipartestületi elnök, Kristófné Horváth Erzsébet intézményvezető és dr. Iváncsics János ügyvezető igazgató adják át. Tizenegy órakor „Legszebb kincs a barátság” címmel zenés mesejáték kezdődik az Árpád utcán, délután 2-től 6 óráig pedig csornai amatőr művészeti csoportok mutatkoznak be. Vasárnap 10 órától a Szamóca Színház Csipi-Csupi Bábszínháza játszik, 11-től 2 óráig a helyi amatőröké a színpad. A délutáni bográcsparti utcabállal zárul Remete László, Vadas Nagy István és Cigányzenekara, a Pántlika Néptáncegyesület, a Páli Népdalkör és a Mánia együttes közreműködésével.
Hétfőn a Premontrei parki majálison 10 órától „Állatkerti mulatságok” – zenés mesejáték –, 11-től a Génius Alapfokú Művészeti Iskola mutatkozik be, délután az amatőrök lépnek fel. Fél 5-kor kezd az Irigy Hónaljmirigy, utánuk a Grácia Hegedű Trió műsora következik. Este 8-tól Szűcs Judit-, Fres’h-, M-lék- és Idegen Tollak-koncert.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A fény és a meridiánok sikeres találkozása

A Bioptron lámpáról sokan és sokat beszélnek. Írásunkban bemutatjuk a készüléket és elmondjuk,… Tovább olvasom