Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

Rémálom a milliomos arénájában

Vágó Istvánnál elszakadt a cérna. A műsorvezető fejében még az is megfordult, hogy otthagyja a műsorvezetői széket.

-Mit szólna 50 ezer forinthoz? Én adok magának 50 ezer forintot, hogy álljon fel! Na? 50 ezer és nem ismerjük egymást! - szólt Vágó alkuja.
 
Vágó István nem változtatott szlogent és még csak nem is vezet másik játékot. Egyszerűen csak az idegei mondták fel a szolgálatot.
 
Eddig mindössze egyszer történt meg a műsorvezetővel, hogy a díszletben nem a játékos, sokkal inkább ő érezte magát rosszul, amikor a Kész Átverés Show áldozata lett.
 
Akkor kiderült, hogy olyan fura játékos csak a mesében van. Legalábbis ezt hitte a műsorvezető, egészen péntekig. Bár az első jelek most sem utaltak rá, hogy a kvízkirály jobban megizzad majd a válaszokért, mint maga a játékos.
 
-Mondja, kedves Fodor József, hogy hogyan csinálta ezt a gyors választ? – kérdezte a mit sem sejtő  játékvezető a sorkérdés után.
 
Csakhogy Józsefnek ez volt az utolsó gyors válasza.
 
A játékos ugyanis egyszerűen nem válaszolt a kérdésre, de még csak nem is kommunikált.

-József! Hát az a helyzet, hogy nekem éjfélkor programom van. Várnak a barátaim. Iddogálnék egy kicsit – sürgette a játékmester négy perc után. Hét perc után aztán megkérdezte, mikor is megy az utolsó busz Kozármislenybe, ahol József él.

Vágó aztán egyre feszültebb lett és különös elhatározásra szánta rá magát.

-Hármat számolok József, és ha ne hallok betűt, odaadok 50 ezer forintot, és viszonlátás.. Ha hallok betűt, akkor megjelöljük. 1-2-3…
 
 
Ha nem is a Vágó-féle busszal, de a Fókusz stábja ellátogatott Kozármislenybe Fodor Jánoshoz. Számára is meglepő volt, hogy ennyit gondolkodott, hiszen ahogy mondja, ő bizony mint biztonságtechnikai szakember mindig döntésképes volt. Ezt az alkalmat kivéve. Egyben azonban egészen biztos: újra bizonyítani szeretne. A műsor után ugyanis háromszor jelentkezett egy újabb játékra.

-Szerintem valahogy ezek után kihúzzák a nevem, vagy meg vagyok jelölve. De én nem gondoltam volna, hogy Vágó úrnak ez is rosszul esett. Mondjuk, lehet, hogy csak rossz passzban volt  mondja az ex játékos.
 
Vágó István nem tudja, hol szakadt el cérna. Azt mondja, már az elején nehezen tűrte a játékos döntésképtelenségét, és csak közben eszmélt rá, bizony nem tudta kezelni a helyzetet. Arra viszont nincs lehetőség, hogy egy újabb játékban megkíméljék Józseftől. Hiszen a játékosokat gép sorsolja, így ha Fodor úr többször jelentkezik, akkor bizony egyre több esélye lesz a második fordulóra.
 
-Ha a Kozármislenyi úr újra játszani akar, és hozzám irányítja az én balsorsom, ezt a kitűnő játékost, akkor nekem ki kell találnom új eszközöket – mondja a kvízprofesszor.
 
Az új eszközökig és az új játékig remélhetőleg mindkettejüknek van ideje a felkészülésre. Leginkább talán idegileg. Hiszen ha sikerül a visszavágó, Vágó István talán tényleg otthagyja a műsorvezetői széket, ahogy a műsorban ígérte. Legalábbis addig, míg Fodor József játszik. Egyedül egy maratoni adásban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mediterrán divatpezsgés

Forróra sikerült a győri Mediterrán Fashion Party, ahol a magyar divatszakma legjobbjai mutatkoztak… Tovább olvasom