Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Rejtélyek Antal Imre körül

A rendőrség hivatalból vizsgálatot indított a súlyos beteg Antal Imre ügyében, akinek hollétéről pillanatnyilag semmit nem tudnak a hatóságok. A művész egészségi állapota megromlott, információink szerint az sem tisztázott, hogy a magát a művész asszisztensének mondó dr. Baloghné Tóth Erika milyen felhatalmazással intézi az ügyeit.
Antal Imre körül egyre több a rejtély: a hírek szerint a művész betegségéből adódóan nem képes tiszta tudattal dönteni az ügyeiről. A művész egyik ismerőse a VII. kerületi önkormányzat jegyzőjéhez fordult aggodalmával: kérve, hogy különös figyelmet fordítsanak a kerület díszpolgárának körülményeire.

Mindezek után szerdán a jegyzői kabinet kérelmet juttatott el a kerület rendőrkapitányához, azzal, hogy indítsanak nyomozást, mert nem tudják, hol tartózkodik a művész. Antal Imrét a Normafa egészségközpontban akartuk utolérni, de nem jártunk sikerrel. Két hétig pihent az Egészségközpontban, hétfőn ment el tájékoztatott röviden Tiszai Zoltán igazgató-helyettes, aki semmit nem tud a művész hollétéről. Megkerestük Dr. Baloghné Tóth Erikát, aki Antal Imre asszisztensének mondja magát. Ő azonban nem kívánt nyilatkozni. Semmi nem jelenhet meg rólunk mondta. Imre és én Dr. Pelle Andrea ügyvédnőt bíztuk meg a jogi képviseletünkkel, hozzá forduljanak tette hozzá. Az ügyvédnőt többszöri próbálkozásunkra sem sikerült elérnünk, miután napokkal ezelőtt külföldre utazott.

Dr. Baloghné fél éve bukkant fel Antal Imre életében, könyvet írt róla, majd rövid időn belül szinte hermetikusan elzárta a külvilágtól a betegeskedő művészt. Napokkal ezelőtt ígéretet kaptunk tőle arra, hogy interjút készíthetünk Antal Imrével, de az asszony arra hivatkozva, hogy a művész senkit sem akar látni lemondta a találkozót. Állítólag Erika kezeli a pénzemet. Az idejét sem tudom, mikor voltam bankban nyilatkozta a Best magazinnak Antal Imre, akit hetekkel ezelőtt véletlenül egyedül talált a Normafa Egészségközpontban az újságíró.

Aranyos nő. Írt rólam egy könyvet is, de még nem olvastam. Azt sem tudom miről szól nyilatkozta zavartan a legendás tévés. Úgy tudjuk: Antal Imre a Magyar Televízió örökös tagjaként több százezer forintot kap, a nyugdíja pedig 160 ezer forint. Megkerestük dr. Garamvölgyi Lászlót, a ORFK szóvivőjét, aki közölte a rendőrség már a napokban megjelent sajtóhírek alapján hivatalból vizsgálatot
indított Antal Imre ügyében.

Brunner Mónika

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betartja a böjti előírásokat?

Tovább olvasom