Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Regionálissá vált

a szakdolgozói értekezlet

Tizenkettedik alkalommal gyűltek össze az Erzsébet-kórház szakdolgozói arra a tudományos értekezletre, melyet Tóth Ibolya, az Egészségügyi Minisztérium vezető szakmai főtanácsosa nyitott meg. Az előadások törzsét ezúttal a megelőző tevékenység és az idősellátás adta.
Az Erzsébet-kórház Szakdolgozói Szakmai Tanácsa és az Ápolásért Alapítvány tizenkettedik alkalommal rendezett tudományos értekezletet tegnap. A rendezvényen résztvevők tíz kreditpontot szerezhettek. – A konferencia immár regionálissá nőtte ki magát, hiszen nemcsak Sopronból, de Nyugat-Dunántúl más városaiból is érkeztek vendégek – mondta el dr. Wini-

czainé Németh Rita ápolási igazgató. – Az előadók saját munkájuk során készített tudományos ismeretanyagot dolgozták fel. Ezúttal a fő témát a megelőzés fontossága, új vizsgálati módszerek adták, illetve az ápolás és rehabilitáció az idősek ellátásában.
A megnyitóbeszédet Tóth Ibolya, az Egészségügyi Minisztérium egészségpolitikai főosztályának vezető szakmai tanácsosa mondta. Az egész napos szakmai programon szó esett a gyógytorna jelentőségéről, az érszűkületek kezelési módszereiről, valamint a kézhigiéné fontosságáról is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rózsává vált kötényében a kenyér

Hétszázhetvenöt éve, 1231. november 17-én halt meg Árpád-házi Szent Erzsébet (Türingiai Szent… Tovább olvasom