Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Reflexes Energiaváltó három megyében

Füstölgő erőműkémények, pöfékelő gépjárművek, megszokott képek mindennapjainkból. Lehetne másképp is, például napsugárral, széllel vagy vízzel termelt energiából.
A Reflex Környezetvédő Egyesület Energiaváltó címmel pályázatot hirdet Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyében a 10–16 éves diákoknak. Ötleteket várnak, miként lehetne kiváltani a kor környezetszennyező energiaforrásait. A pályamunkákat 2004. október 29-ig várják a Reflex címére: 9024 Győr, Bartók Béla út 7. Pályázni lehet bármilyen technikával készített rajzzal vagy makettel. A pályamunkához mellékelni kell maximum egyoldalas leírást, valamint a pályázó nevét, életkorát és elérhetőségét (cím, telefonszám).

Az eredményhirdetésre 2004 novemberében, a pályaművekből rendezett kiállítás megnyitóján kerül sor. A pályázat díjai: túra- és szabadidős felszerelések, fődíja egy 50 ezer forint értékű túrakerékpár. Bővebb felvilágosítás a pályázattal kapcsolatban Lajtmann Csabától a 96/316-192-es telefonszámon vagy a 30/232-6658-as mobilszámon, illetve a reflex@c3.hu e-mail címen kapható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Írja meg!

Közérdekű híre vagy jó ötlete, szabadidős programajánlata van? Rangos versenyt, vetélkedőt nyert… Tovább olvasom