Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Randevú, de nem mindenáron

A flörtölés izgalmas dolog, ám mégis számtalan veszélyt rejt magában! Hogy melyek ezek a veszélyek?

Igen, ismerkedni jó. Sőt, nagyon jó! Egy csábos mosoly, egy félreérthető kacsintás, és a nekünk tetsző pasas tuti, hogy máris a nyomunkba szegődik!

Nem nyerő, ha az ürgét állandó telefonhívásokkal sokkoljuk, és rengeteg, randevúra buzdító SMS-sel árasztjuk el.
De az „Add meg a számod, majd hívlak"-féle beszélgetésekből hogyan lesz folytatás? Mi az, amit mindenképpen meg kell tennünk azért, hogy a dolog egyenesbe jöjjön, és vajon milyen lépéseket ajánlatos elkerülnünk?
Nem nyerő, ha az ürgét állandó telefonhívásokkal sokkoljuk, és rengeteg, randevúra buzdító SMS-sel árasztjuk el. Ez olyannak tűnhet előtte, mintha nagyon rá akarnánk nyomulni, és esetleg elijesztheti a folytatástól. Mert ugye ha a csaj ennyire rámenős…

Ne legyünk türelmetlenek, ne akarjuk szerencsétlent rögtön ágyba cipelni! Hagyjuk meg abban a naiv hitében, hogy ő volt az, aki meghódított minket.

Az első félénk telefonhívása után ne követeljünk tőle rögtön találkozást, inkább maradjunk a jól bevált, semmitmondó „hogy vagy, mit csinálsz?" típusú témánál.

Adjunk neki lehetőséget arra, hogy úgy érezze, ezt a kapcsolatot a kezdettől fogva ő irányítja. Minden úgy történik, ahogy ő szeretné…
A több napig tartó bájcsevegés után azonban már rákérdezhetünk (ha a pasi nem teszi meg) a randira is. Elvégre ha nem akar semmit, akkor minek telefonálgat?!

A randevú időpontját ne mi szögezzük le ellentmondást nem tűrő hangon, mondja meg inkább ő, hogy mikor is ér rá. Ám ne nyomjuk ki vérig sértve a telefont, és ne küldjünk neki hisztis hangú, az el nem kezdődött kapcsolat lezárásáról szóló üzenetet, ha ez mondjuk két héttel későbbi dátum, hiszen a jó kapcsolat megszületéséhez idő kell…

És még ezek után is rengeteg buktató várhat ránk. Tegyük fel, hogy kiszemeltünk például munkaalkoholista. Nem, ez nem azt jelenti, hogy kedvenc pasink csak a munkahelyén hajlandó szeszes italt inni, hanem azt, hogy napi huszonnégyből minimum tizennyolc órát szeretett cégénél tölt el.

Hát igen, így már sokkal nehezebb a helyzetünk. Mivel az ürgének kizárólag a megmászandó szamárlétra legmagasabb foka lebeg célként a szeme előtt, nem pedig holmi ledér találka mondjuk egy közeli panzióban.
Ám ha mégis elérkezett a várva várt randi napja, akkor sem sóhajthatunk fel elégedetten. Mert amikor a krapek azt mondja nekünk, hogy kilencvenkilenc százalékban biztos, hogy ott lesz a megbeszélt helyen, akkor tuti, hogy az a nyamvadt egy százalék fog bejönni. Vagyis ugrott a randi!

Hiába volt fodrász, kozmetikus, szolárium, illatfelhőhegyek, vadító fehérnemű-szerelés, most minden igyekezetünk kárba veszett egy előre nem látott, nagyfejű tárgyalópartner miatt.

És ha valakiben ilyenkor nagyon felmegy a pumpa az ne rejtse véka alá a véleményét, nyugodtan írjon majdnem kedvesének egy „elbocsátó, szép üzenetet".

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bírálta az EP Románia uniós felkészültségét

Az Európai Parlament Külügyi Bizottsága november 23-án, szerdán Brüsszelben elfogadta a Románia… Tovább olvasom