Kisalföld logö

2018. 09. 24. hétfő - Gellért, Mercédesz 10°C | 18°C Még több cikk.

Raktártűz Válon

Kigyulladt egy raktárként használt épület szombaton hajnalban a Fejér megyei Válon – étesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Székesfehérvári Tűzoltóságtól.

A tűz oltásához a székesfehérvári tűzoltóságtól 1 óra 20 perckor kért segítséget az elsődleges beavatkozó Váli Önkéntes Tűzoltóság, és így IV-es riasztási fokozatban a parancsnokságról egy tűzoltófecskendő hat tűzoltóval kezdte meg a vonulást.

Válon a Katona Lajos utcában, egy körülbelül 40x 50 méteres épületben többségében bálázott ruhák és kis részben bútorok kaptak lángra. A tűzben a palafedésű tetőszerkezet beszakadt. A lángokat a váli és a bicskei önkéntes, valamint a tatabányai, az érdi és a székesfehérvári hivatásos tűzoltóknak kora reggelre, 5 órára sikerült megfékezniük. Mindeközben a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Vegyi Felderítő Csoportja folyamatosan mérte a levegőbe került esetleges káros anyagokat, de az egészségre ártalmas szennyeződést a műszerek nem mutattak ki.

Az utómunkálatok délutánig is eltarthatnak, mert a tüzet csak úgy tudják teljesen eloltani, hogy erőgépekkel az izzó bálákat szétbontják.

A tűzoltók kiérkezése előtt egy közelben lakó férfi füstmérgezést szenvedett, mikor bement az égő raktárba leáramtalanítani az épületet. Őt a mentők kórházba szállították

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2007. augusztus 11.

Gy. Mészáros Ágnes

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagyfa: fogságban, de szabadban

Az egyik legnyitottabb a börtönök közül a nagyfai. Az elítéltek itt nem zárkákban élnek, s idejük jó… Tovább olvasom