Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Ráköthetnek

a szennyvízcsatornára

Elkészült az új szennyvízcsatorna-hálózat a Virágvölgy és a Jánostelep területén, arra a lakók ráköthetik házuk szennyvízrendszerét. A használatbavételi engedély igénylése immár megtörténhet.
A napokban átadták a szennyvízcsatorna-rendszert a Virágvölgy és a Jánostelep területén. A szakemberek javasolják, hogy az érintettek igényeljék szakember segítségét a rácsatlakozáshoz. – A csapadékvizet a szennyvízelvezető-rendszerre tilos rákötni – mondta el az elkészült gerincvezetékkel kapcsolatban Kovács Tibor, a vízmű zrt. üzemmérnökség-vezetője. – Kérjük a lakosságot, hogy a rákötés és a vízmérő leolvasása után öt napon belül jelentsék be a csatlakozás tényét a vízmű fogyasztói irodájánál, ahol minden felmerülő kérdésre válaszolnak a munkatársak. Az utcaszint alatti helyiségeket például közvetlenül, gravitációsan nem lehet a hálózatra kötni, az ezzel kapcsolatos teendőkről is az iroda ad tájékoztatást.
Vargáné Korompay Dóra, a Sopron Régió Csatornázási és Szennyvíztisztítási Program vezetője azt is elmondta, az érintettek már igényelhetik – a pénzintézeti ügyletekhez és az illetékhivatali eljáráshoz szükséges – használatbavételi engedélyeket. – A vízmű esetlegesen postázhatott a virágvölgyieknek olyan tartalmú levelet, melyben arról tájékoztatnak, hogy még nem engedélyezett a rákötés. Ez már érvénytelen, az engedélyek kiadhatók – mondta el a vezető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Higuain: real

labdarúgás

Madridi információ szerint a Real Madrid 13 millió euróért leigazolta… Tovább olvasom