Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Professzionális fogfehérítés

Ki ne szeretne szebb, fehérebb fogakkal mosolyogni? Sok embert zavar sárga, nem túl esztétikus fogszíne.

Már évek óta ismerjük a megoldást: lehet a fogakat fehéríteni. Mit tegyen az, aki fél a fogorvosi beavatkozásoktól? Fontos tudni, hogy a fogfehérítés egy fájdalmatlan esztétikai kezelés, nem fogorvosi beavatkozás, félelemre tehát semmi ok!

A fogfehérítési eljárásról kérdeztük Horváth Erika dentálhigiénikust.

Erika! Röviden beszélne nekünk arról, hogyan is történik ez fogfehérítési kezelés?

Meglepően egyszerűen! Nem fizikai vagy kémiai beavatkozásról van szó, a fogzománcot nem éri semmilyen káros behatás. Az eljárás optikai elven működik: a fogzománc lemezei között lévő szennyeződés okozta láncot molekuláira szakítjuk, így a fény szabadon közlekedhet. Az eredmény: feltűnő, 4-8 árnyalatnyi világosodás, amely –életviteltől függően – 1-3 évig tart.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelésre kényelmes körülmények között, egyetlen alkalommal kerül sor és mindössze egy órát vesz igénybe. Közben akár kedvenc TV csatornáját nézheti a páciens.

Összefoglalná néhány lépésben az eljárást?

A megfelelő eredmény érdekében előzetesen egy szájhigiéniai kezelés szükséges. A rendszeres fogkő eltávolítás és polírozás önmagában is az egészség megőrzésének elengedhetetlen része. A színazonosítás után 1-2 mm vastagságban kerül a fogakra a szövetbarát, pH-semleges fehérítő gél, ezt ártalmatlan plazmafénnyel világítunk meg. Az eljárást – szükség szerint- többször megismételjük.

A lemosás és öblítés után azonnal látható az eredmény. A kezelés után mindössze egy dologra kell ügyelni: 3 napig nem szabad sötét folyadékot (pl: kávét, kólát, vörösbort) fogyasztani. Ezzel a kis lemondással azonban hosszú időre megnyerő mosolyt biztosíthatunk magunknak!

További információért, időpont egyeztetésért hívja Horváth Erika dentálhigiénikust.
Telefon: 96/527-672, 96/527-673, 20/472-3994

Dent-Art Klinik Fogászati és Implantológiai Centrtum
9024 Győr Eörsy p. u. 19    SMARAGD HOTEL
www.dentart-klinik.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyetért a városvezetés feljelentésével?

Tovább olvasom