Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Presztízs Díj

Folyamatosan érkeznek a pályázatok a Délmagyarország Presztízs Díjra. Október 15-éig várjuk a jelentkezéseket az alábbi kategóriákban.
Az év vállalkozása: Sikerkritérium, hogy a vállalkozás mennyire növelte piaci potenciálját és nyereségességét az elmúlt év során, illetve hogy tevékenysége milyen pozitív hatást gyakorolt a régió gazdaságára. Foglalkoztatottak száma: legalább 21 fő.

Az év kisvállalkozása: Az előbbi kategóriánál említett kritériumok mellett az elbírálás leginkább a vállalkozás hátterében álló ötletekre, a fejlődés mértékére és a jövőképre fókuszál. Foglalkoztatottak száma: 1-5 fő.
Az év középvállalkozása: Foglalkoztatottak száma: 6 főnél több, 20 főnél kevesebb.

Az év üzletembere: Ezt a díjat olyan üzletember vagy üzletasszony kapja, aki személyes munkájával, ötleteivel, elhivatottságával és kiterjedt kapcsolatrendszerével kiemelkedő mértékben járult hozzá saját vállalkozása, vagy vállalata sikeréhez.

Üzleti innováció: Sikerrel pályázatnak azok a vállalkozások és vállalatok, melyek olyan új terméket, szolgáltatást, gyártástechnológiai folyamatot valósítottak meg, mely saját vállalkozásuk mellett iparáguk jelenét, jövőjét is döntően meghatározza. További kritérium, hogy a belső vállalati struktúrán belül milyen folyamatokkal segítik, inspirálják az új ötleteket.

Környezetvédelem: Ezt az elismerést az a vállalkozás, vállalat kapja, amely kiemelkedő figyelmet fordít a környezeti értékek megóvására, ezen belül a károsanyag-kibocsátásra, a hulladék vagy a zajszínt csökkentésére, a nyersanyag-felhasználás vagy a szállítási folyamatok optimalizálására, a talaj megtisztítására, vagy összességében az üzleti tevékenység környezetre gyakorolt negatív hatásainak csökkentésére.
További információ telefonon: 62/567-857 (Pintér Melindánál), 62/567-831 (Fekete Kláránál), illetve az interneten: www.presztizs.delmagyar.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Akarásból jelest érdemel az MTE

Tovább olvasom