Kisalföld logö

2018. 08. 17. péntek - Jácint 17°C | 28°C Még több cikk.

Presztízs-díj, közelgő határidő

A Kisalföldi Presztízs Díj idei kategóriáiban a pályázatok leadási határideje 2007. szeptember 20. Mivel alig tíz nap van csak hátra a dátumig, szeretnénk felhívni a pályázók figyelmét, ne feledkezzenek meg erről! A kiírók a 20-án postára adott, vagy legkésőbb 24-ig személyesen a Kisalföld szerkesztőségébe leadott pályázatokat még elfogadják.
Ha most gondolja azt, indulnia kellene...

Akadnak vállalkozók és vállalkozások, akik mostanában jutnak arra az elhatározásra, hasznos lehet számukra, ha elindulnak. Számukra az eddigi tapasztalatok alapján érdemes némi összegzést adni arról, lehet-e az utolsó pillanatban is pályázni.

A válasz természetesen igen. Hiszen a Presztízs-díjat egy-egy vállalkozó vagy vállalkozás nem a pályázatával, hanem azzal a munkával, tevékenységgel érdemli ki, ami a pályázat megírását lehetővé teszi. Ráadásul idén az előzsűri és a döntnökök is sokkal inkább a tartalmat, mintsem a formát nézik majd. (Persze nem árt igényes munkát beadni, ahogyan az már szokás az üzleti világban.) Idén egyszerűsített pályázatok is megfelelnek. Vagyis az internetről – www.presztizs.kisalfold.hu – le kell tölteni a jelentkezési lapot, azt kitölteni, némi összefoglalót írni arról, miért pont arra a kategóriára jelentkeztek, majd mellékelni a cégpapírokat.


Ez egy komplett pályázatnak számít!

Akik mellékletként cégismertetőket, prospektusokat is csatolnak, jól teszik, ám ezek csak kiegészítők. A Presztízs-díj odaítélésénél csak a tények számítanak.


Melyik kategóriában várják leginkább a jelentkezőket?

Az új vállalkozások számára megnyitott kategóriában nagyon érdemes idén is pályázni. Itt viszonylag kevés előzetes jelentkező van, és a kisvállalkozás, valamint az innováció is csábító lehet.
Azt sem árt tudni, hogy nincs korlát, tehát több – egymást nem kizáró – kategóriában is indulhatnak a pályázók.


A döntési folyamat

Az előzsűri a Széchenyi István Egyetem gazdasági kérdésekben jártas oktatóiból, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakértőiből, a Graboplast, az Integrál-H, az Audi Hungaria Motor Kft., a Rába napi gazdasági tapasztalatokkal és információkkal rendelkező szakembereiből áll. Kik hozzák a végső döntést? A végső döntést az alapító cégek vezetői hozzák meg az előzsűri pontozásos véleménye alapján. A Lapcom kft. (a Kisalföld mint ötletgazda), a Graboplast Zrt., a Rába Nyrt., az Audi Hungaria Motor Kft., az Integrál-H rt., valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetői.


Hasznos tudnivalók

A Presztízs-pályázatokat öt példányban (egy eredeti és négy fénymásolt) kell benyújtani. Nincs formai megkötés, az egyetlen fontos dolog, hogy az internetről letölthető jelentkezési lap, vagy annak tartalmának megfelelő ismertető legyen az első olvasott oldal a pályázatban. (Amennyiben címlapot terveznek a pályázók, akkor a címlap utáni első olvasott oldal.)

Nem árt tudni, hogy az, aki pályázik, már önmagában elég nagy publicitást tudhat magáénak, hiszen a zsűrizés folyamatában nagyon sok kézbe (fontos kezekbe!) kerül el pályamunkája!

Információs telefon: 96/504-445, 30/227-2326. Internet: www.presztizs.kisalfold.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az elhunyt munkaadóját gyanúsítják

Tovább olvasom