Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Pótjelentkezés és pótfelvételi a győri egyetemen

Idén 60 %-kal nőtt a győri Széchenyi István Egyetemre jelentkezett fiatalok és az általuk beadott „B” lapok száma. A nagy érdeklődés miatt az idei nyári pótjelentkezési és pótfelvételi időszakban újra megnyitja a jelentkezés lehetőségét az egyetem.

A szülésznő és a jogi asszisztens nappali tagozatos, államilag finanszírozott tanulmányok kivételével csak költségtérítéses képzésre pályázhatnak a továbbtanulást választók. A költségtérítés félévi összege – szakonként változó - 105-160 ezer Ft közötti. A pontszámítás a 2004-es Felsőoktatási felvételi tájékoztatóban leírtak szerint történik. A nyári pótjelentkezéssel, pótfelvételivel és a tanulmányokkal kapcsolatos kérdésekre a 20 3-14-28-75-ös telefonszámon válaszolnak az intézmény munkatársai.

Részletes információk olvashatók az egyetem honlapján: www.sze.hu, e-mail: sze@sze.hu. „A" és „B" jelentkezési lapok az egyetem portáján kérhetők, de külön kérésre postán is küldenek az érdeklődőknek. A jelentkezési „A" és „B" lapokat 2004. augusztus 6-ig, kizárólag postán lehet beküldeni a Széchenyi István Egyetem, 9026 Győr, Egyetem tér 1. címre. A borítékon szerepeljen a „pótjelentkezés" megjelölés.

Az Egészségügyi és Szociális Intézet alapképzésben, nappali és levelező tagozaton ápoló, alap- és másoddiplomás levelező képzésben általános szociális munkás, nappali és levelező tagozaton a felsőfokú szülésznő képzésre várja a továbbtanulást választókat.

A Műszaki Tudományi Kar a gazdasági informatika egyetemi és a villamosmérnöki főiskolai szakok nappali tagozatos képzéseire vár pótjelentkezőket. Az idei őszön első alkalommal indul az internet alapú közlekedésmérnöki távoktatási tagozatos képzés. A szakra a március 1-i határidőig közel ötszázan jelentkeztek, de továbbra is várják a továbbtanulni vágyókat. A műszaki informatika BSc, a gépészmérnöki, a műszaki menedzser szakok a levelező tagozaton alap- és másoddiplomás képzéseket kínálnak.

A Zeneművészeti Intézet nappali tagozaton, alapképzésben gordon, gordonka, oboa, orgona, ütőhangszer és zongora szakokon hirdet pótjelentkezést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkezdődött az aratás

A bácsai Agrár Rt. elsők között kezdte meg a megyében a búza aratását. Hétfőn kora délelőtt… Tovább olvasom