Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 24°C Még több cikk.

Pornóképek kerültek a netre egy marcali tanárnőről

Pornófelvételeket találtak egy marcali tanárnőről a diákjai az interneten. A gimnáziumi angoltanárnő csütörtökön felmondott munkahelyén, miután a hír az iskola vezetéséhez is eljutott - írja a Blikk.

Az iskolában pénteken szülői értekezleten próbálták meg lecsillapítani a megbotránkozott szülőket. Egyik diákja a Blikknek azt mondta, a tanárnővel bármiről lehetett beszélgetni, nem voltak tabuk számára.

Sziasztok, szívesen venném, ha rendesen, keményen elrendeznétek. Annyian jöttök, ahányan akartok, várom a jelentkezéseteket" – írta reménybeli szexpartnereinek a tanárnő. Bemutatkozó oldalán Eszter így vall: „Kedvesem nem féltékeny, szeretjük a bulikat, több pasival."

M. Eszter
M. Eszter

Azonnal távoznia kellett a Berzsenyi Dániel Gimnázium angoltanárnőjének, M. Eszternek, miután valaki rábukkant az interneten a pornóképeire. A szexoldalra kattintva bárki betekintést nyerhet a tanárnő testének legtitkosabb zugaiba, és a diákok éltek is a lehetőséggel.

Olvasóink írták

73 hozzászólás
 • 73. egyfiatallány 2009. február 05. 15:23
  „Egyébként szerintem félreértett valamit. A "muitogatás" nem a magamutogatást jelenti,hanem hogy másokra mutogatunk,pedig mi se vagyunk "jobbak". De lehet,hogy én értettem félre.”
 • 72. egyfiatallány 2009. február 05. 15:21
  „71!
  Egyetértek Zarakival! A tanárnő állítólag jól ellátta a munkáját,nem molesztált gyerekeket és nem ő vitte be az iskolába a képeit. Plusz azokkal is egyetértek,akik azt mondják,hogy jobb az ilyen tanárnő,mint aki be van savanyodva és ezért "bosszúból" a gyerekeket piszkálja.”
 • 71. Ms.Wolf 2009. február 02. 13:06
  „Zaraki Kenpachi!
  Tudjuk, a te fajtád ostoba és magamutogató, mert máshoz nem ért.
  :D
  De ezen a honlapon magyarokról van szó, és tudjuk, hogy kisebbségebn vagyunk a te fajtáddal szemben. :D”
 • 70. fortuna54 2009. február 02. 11:57
  „Korrekt5.Csak az a baj a magyar törvénnyekkel,hogy nem rugják ki a tanárnöt,hogy csak ugy fröcsögjön?
  Az ugye jólvan,ha nagy vallás közösségét sértegettyük.Ott a sértöt védjük,elbujtatjuk.
  Ha elbocsásuk a tanárnöt,még megértem,de hogy még föcsögjön is?”
 • 69. Zaraki_Kenpachi 2009. február 02. 00:53
  „Ő is emberből van. Mutogatni a legkönnyebb, mert a mi fajtánk, a magyar csak ehhez ért. Ellátta a munkáját? El! Bevitte a magánéletét az iskolába? Nem! Ha a faszát akarta verni a gyerek, akkor meg ott van a Privát Gold, arra megteheti. De szerintem olyas valaki köpött, akinek a tanárnő nemet mondott.”
 • 68. dr73 2009. február 01. 20:18
  „ELEMÉR nem normális ember.Lehet nem is ember.
  Nem veszi észre magát, pedig ideje volna.
  Suttyó.”
 • 67. elemér 2009. február 01. 18:36
  „50. hozzászólás tati

  Tati ajálom hogy menj el az Orfeum Színházban. Menj végig a Market Streeten, és amikor nagyon félsz, akkor már csak négy saroknyit kell menni. Amikor hátbaszúrnak, akkor megérkeztél.”
 • 66. Löw 2009. február 01. 17:03
  „2009-ben ettöl már nem lehet elájulni. valaki rábukkant az interneten a pornóképeire...
  na ez aztán a jó megközelítés.
  Aztán mit is keresett az éhes disznó makkról álmodik kategória?”
 • 65. anyu2 2009. február 01. 16:54
  „Felháborító, hogy itt tart az ország, DE ! A pedagógusoknak tényleg korlátozottak a jogai a többi "normális" állampolgárhoz képest.Magyarországon mindenkit megillet az ártatlanság vélelme - a pedagógusnak viszont bizonyítania kell az ártatlanságát, ha a kis báránykái bevádolják !
  A magyar munkavállalóknak van sztrákjoga - a pedagógusnak:..? Megteheti, hogy sztrájkol, DE a 14 év alatti gyerekeknek a felügyeletét köteles biztosítani, méghozzá a szokásos csoportjukban. Csak tanítás nincs, azt egy későbbi szabadnapon köteles pótolni.
  Mi lenne, ha a tanárnő leszbi ajánlatokat tett volna a net--re? Ugye, akkor nem volna szabad őt bántani, hiszen a más az szép ! Vagy?
  Nem tudom, a kedves szülőtársak mit háborognak amúgy ! Hányszor hallani a folyosón, fogadó órákon, hogy egyes szülők a tanárokat épp így minősítik !”
 • 64. Misztertejfel 2009. február 01. 16:05
  „Sokan mondták előttem, hogy ez magánügy és nem mondom, hogy egyáltalán incs igazuk. De azért az is elgondolkodtató, hogy a tanítás régen hivatásnak számított, márpedig ez a szó azt is jelenti, hogy nem csak a munkaidődben vagy tanár, művész, lelkész vezető politikus. Egy fiatal tanárnak egyébként lehetne annyi esze, hogy ami fent van az interneten, azt előbb-utóbb valaki meg is találja.”
 • 63. Kami45 2009. február 01. 14:59
  „Vihar egy pohár vízben, nem is, egy hatalmas tornádó!!”
 • 62. Judytka 2009. február 01. 14:45
  „Lehet,hogy a tanárnő jobb k..nak,mint tanárnak... :)
  Tény,hogy szabadidejében mindenki azt csinál,amit akar,oda rakja a képeit,ahova akarja...de ennyire ostoba hogyan lehetett,hogy azt hitte,nem találnak rá a gyerekek??(végül is az volt a célja,hogy minél többen rátaláljanak,nem?)
  Ha meg nnyire nem tud uralkodni a vágyain,akkor valóban jobb,ha jelentkezik a Kovinál furulyásnak!! :)”
 • 61. Korrekt5 2009. február 01. 14:42
  „fortuna54 2009.01.31. 19:51
  ********************************************************

  ....miért nem a lényegre figyeltek:(
  Pont arról van szó, hogy egy ilyen lazaelkölcsü országban mint Svédország sem megengethetö.
  Pontosabban vannak normák-határok és azt semmiképpen sem lehet áttlépni.

  Szóval, ha a Svéd tanárnö ringyókodik senkinek semmi köze az ö dolga. De, ha mind ezt nyilvánossa és föleg a tanulói jenelétében teszi akkor UGY KI RUGJÁK CSAK UGY FRÖCSÖG.
  Söt, mindenesetben biróság elé állitják és nem ussza meg.

  De azért ezután is ringyókodhat amennyit akar, csak a fenti körülményeket kerülnie kell büntetés terhe mellett.”
 • 60. Lárika 2009. február 01. 14:42
  „Egyetértek Veled, pedagogus. Egy tanárnak kevesebb joga van, mint bárki másnak? Amúgy a tanárnő munkájára volt panasz? Nem? Akkor minek a cirkusz? Akinek tetszik, az örüljön a képeknek, akinek nem, az ne nézze!”
 • 59. Fedayn 2009. február 01. 14:42
  „Miért baj,hogy az angoltanárnő közben franciatanárnősködik másodállásban?”
 • 58. pancser 2009. február 01. 14:39
  „48-hoz! Nem voltam még nő, de úgy gondolom a kor előrehaladtával mindenki erkölcsösebb lesz. Nem hinném, hogy bűn lenne a szüzesség és erény a minél több pasas. Kétségtelen, hogy a kiegyensúlyozottsághoz a rendezett nemi élet is hozzátartozik. Csinos fiatalasszony tanárnőim is voltak, akiket sokszor nőként is mustrálgattunk, kétségkívül sokkal -nem is tudom hogyan fejezzem ki magamat- közelebb álltak hozzánk, mint az szigorú tekintetű egyedül élő hölgyek. A tanár mindenképpen minta, a gyerek nem fa, amit az asztalos megmunkál, nem tégla amiből a kőműves falat rak. A gyerek utánoz, még akkor is ha tagadja, valamilyen formában, rögzíti akár tudat alatt, amit megélt. A szülőknek igaza van, ha nem akarják a tanárnőt, ez számomra evidens, mert nem szeretnék, ha a kisleányuk ezt a szabadosságot mintának tekintse. Nem hiszek egyébként a magánügyekben, ilyenek nincsenek. Helyesebben csak addig azok, míg a környezet nem tud róla. Tetteinket mások ítélik meg, ha sorsunkat el akarjuk rontani ahhoz a legjobb út, ha olyat teszünk amit környezetünk helytelenít. Emberi függetlenség legfeljebb Robinsonnál létezett, de még ott sem egészen.”
 • 57. PrettyWoman 2009. február 01. 13:58
  „Marcona Harcos. Megint szívemből beszéltél. Kellő távolságtartással értékeled a dolgot, ami nekem szimpatikus. Egyébként régebben rengeteg fap.i.na tanított az iskolákban. Nem tudom manapság hogy van, már biztos sokat változott a világ. Sajnos még 15-20 éve is csak úgy lehetett elképzelni a tanárnőt, hogy állig be van gombolkozva, szemüveget és kontyot visel, olyan mint egy apáca és ha lehet, szörnyen ronda legyen. Ha valaki csak egy kicsit is csinos volt, adott magára, már azért is kiutálták. Nem kellett ahhoz még pornóoldalakon sem szerepelni. Elég volt szűk farmernadrágban menni, már azért is utált a sok frusztrált tehén, akiknek a szex csak az utódnemzésre szolgált. Szégyellem, hogy - egykori pedagógus létemre - bizony igazat kell hogy adjak neked. Nagyon sok a frusztrált tanító, tanár manapság. Nekem volt olyan kollégám, aki már 30 évesen úgy beszélt a szexualitásról, mint valami kerülendő halálos betegségről. "Nem való az már nekem". Aztán olyan barátnőm is volt (jelenleg is tanít), aki 32 évesen még szűz volt, mert életében nem volt palija. Akinek meg 2-3 palinál több volt egész életében, azt már lekurvázta.”
 • 56. pedagogus 2009. február 01. 13:45
  „Következtetés:

  Aki emberekkel, gyerekekkel foglalkozik, az nem tehet fel ilyen képeket egy 18 év feletti oldalra?
  Én már nem, a koromnál fogva sem. :)
  Se orvos, se tanár, se politikus...
  Lakatos, kőműves, ács, stb. igen? (nem akarok egy szakmát sem megsérteni.)

  Mi ez a megkülönböztetés?”
 • 55. imi000 2009. február 01. 13:32
  „zotya975!
  Párszor olvasd el amit írtam!
  Utánna talán rájössz, hogy annyit írtam hogy nem kell a diákokat támadni azért mert pornót néznek!
  Azt hittem egy egyértelmű volt, de nem úgy tűnik...................
  Nem értem igazán hogy jön ide a vezetés és a feltaláló!!!!”
 • 54. hátén 2009. február 01. 13:22
  „Pancser!
  Végre mosolyt csaltál az arcomra.Köszönöm Neked!
  Amúgy nincs harag!”
73 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Busszal ütközött egy rendőrautó Budapesten

Egy rendőr könnyebben megsérült, amikor összeütközött egy rendőrautó és egy BKV busz szombaton, nem… Tovább olvasom