Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Politikai porondra lépnek a civilek

A város kulturális programjainak szervezésére alakult Kapuvárért Egyesület politikai szerepet is vállal a választásokra. Egyéni jelöltjeik mellett polgármesterjelöltet is indítanak október elsején.
– Egyesületünk a város kulturális életének fellendítését és a közéleti szereplést tűzte ki célul, de a választások közeledtével politikai szerepet is vállalunk – mondta a Kapuvárért Egyesület elnöke, Mészárosné Pölöskei Rita, aki a szervezet polgármesterjelöltjeként és egyéni körzetben is megméreti magát az önkormányzati választásokon.
Hozzátette: a helyi politika átláthatóvá tétele is törekvéseik közé tartozik, ezenkívül vállalják, hogy megválasztásuk esetén elszámoltathatók lesznek képviselőik. Az egyesület vezetője szerint a városnak annyi pénzből kell gazdálkodnia, amennyije van, utalva itt az utóbbi évek növekvő hitelállományára. Fontosnak tartják a kapuvári fiatalok helyben maradását, valamint a város külső megjelenésének javítását. Mészárosné Pölöskei Rita szerint a választásokon induló rekordszámú jelölt szerepvállalása egyértelműen jelzi a helyiek változások iránti igényét. Pártoktól független egyesületük ennek a változásnak akar az élére állni.

A Kapuvárért Egyesület

egyéni képviselőjelöltjei


2. vk. Pantelics Péter, 3. vk. Szakács Istvánné, 4. vk. Licskai Tibor, 5. vk. Hollós Vendel, 6. vk. Németh Sándor, 7. vk. Szigethyné dr. Nagy Zsuzsanna, 8. vk. Mészárosné Pölöskei Rita, 9. vk. Szabó Árpád, 10. vk. Kiss Gy. Imre

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 09.12.

Tovább olvasom