Kisalföld logö

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 31°C Még több cikk.

Polgármester lesz Vujity Tvrtko?

Látott már valaki baseballsapkás polgármestert? Egy politikai hetilap szerint Vujity Tvrtko azt fontolgatja, hogy a választásokon – egy ausztráliai kitérő után – indul Pécs polgármesteri székéért.
„Nem vagyok politikus – szögezte le a riporter. – Egyik párttal sem szimpatizálok, de szerelmes vagyok Pécsbe." Tvrtkónak van már néhány elképzelése arról, hogyan tenné jobbá a várost. Főleg azt tartja fontosnak, hogy a pécsieknek visszaadja a büszkeségüket.

Vujity Tvrtko
Vujity Tvrtko

„Szinte fizikai fájdalmat érzek, amikor a városban történt botrányokról szólnak a hírek – vallotta be Tvrtko. – Vissza kell szerezni a város méltóságát! Luxus nem kihasználni azt, hogy a köztársasági elnök itt született, a házelnök asszony pécsi, a miniszterelnök pedig itt diplomázott. Ingyenes vagy önköltséges nyelvtanfolyamokat is indítani kellene, hogy mire mi leszünk Európa kulturális fővárosa, a pécsiek jó házigazdák lehessenek. Bevezetném a sétáló polgármester intézményét: havonta egyszer egy kávézóban bárki beszélgethetne velem."

Teljes cikk >>

Olvasóink írták

  • 2. obi 2008. október 27. 02:40
    „Függetlenként, párttámogatás nélkül nincs esélye...de azért hajrá!
    Van valami, amit viszont nem nagyon értek... Ezt mondja Tvrtko: "...luxus nem kihasználni azt, hogy a köztársasági elnök itt született, a házelnök asszony pécsi, a miniszterelnök pedig itt diplomázott." Isten őrizzen attól, hogy ezektől függjön az, hogy mennyire boldogul egy település! Sokak szerint ez úgyis így van valamennyire, DE EZ NAGYON NEM JÓL VAN ÁM ÍGY!
    (Ráadásul 2010 őszétől várhatóan már egyik sem lesz a helyén... :)”
  • 1. 49. 2008. október 26. 14:40
    „Kitartást és sok sikert!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Itt az újabb kamatmódosítás?

További, esetleg nem is távoli kamatcsökkentések lehetőségére utaltak burkoltan az ECB vezetői… Tovább olvasom