Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Polgári terefere

Győr. A „NE-felejcs” Polgári Egyesület Polgári Tere-fere Klubja holnap este 6 órakor tartja foglalkozását. A szokott helyen, az Idősek Napközi Otthonában gyülekeznek (Gutenberg tér 2.), innen indulnak egy káptalandombi sétára, az Apor-kiállítás és a Győri Egyházmegyei Kincstár megtekintésére Péter Tamás püspökségi sajtóreferens kalauzolásával.

El kell számolni

Győr. Lapunk szeptember 11-i számának 5. oldalán a Fogyatékos Fia-

talok Oktatásáért Közalapítvány pályázati kiírása utolsó mondatában tévesen szerepel, hogy „elszámolási kötelezettség nem terheli a pályázót”. A valóságban nagyon is komoly elszámolási kötelezettség terheli a pályázót.

Óvodai átadás

Győr. A Brunszvik Teréz Német Nemzetiségi Óvodában (Cuha u. 16., Marcalváros I.) holnap délelőtt 11 órakor hivatalos ünnepségen adják át az elkészült játszótéri eszközöket a gyerekeknek.

Tovább épülhet

Győr. A mosonmagyaróvári polgármesteri hivatal építésügyi irodája az Adyváros Aréna Kft. kérelmére megadta a fennmaradási és továbbépítési engedélyt a Bán Aladár utcában található, 4778/118-as helyrajzi számú ingatlanon a sportépítmény (sátorépítmény) II. ütemére. Az engedély hivatalos szövege a mai naptól olvasható a polgármesteri hivatalban vagy a győri polgármesteri hivatal hirdetőtábláján, illetve a www.gyor.hu honlapon.

Eboltás

Győr. A három hónaposnál idősebb ebek veszettség elleni, évenként kötelező oltását az állat-egészségügyi szolgálat holnap délután 4-től 5 óráig a MÁVDAC-labdarúgópálya előtt folytatja a polgármesteri hivatal megbízásából. A védőoltás helyszínen fizetendő díja 1700 forint, ehhez járul még a féregtelenítő gyógyszer ára.

Lakossági fórum

Győr. Balogh József polgármester, dr. Kun András alpolgármester és Ferenczy Lajos önkormányzati képviselő polgármesteri és önkormányzati képviselői beszámoló megtartása végett lakossági fórumot tart holnap délután 5 órától a gyárvárosi Balassi Bálint Általános Iskolában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 09.12.

Tovább olvasom