Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Plakátparadicsom

Különleges színfoltja lehet a lakásnak egy-egy hangsúlyos kép a falon. A különböző reprodukciók és művészi nyomatok között a klasszikusok mellett olyan érdekességeket is vásárolhatunk - már az interneten is -,  mint a Casablanca "eredeti" moziplakátja.

A Posterart oldalain igazi csemegéket találhatnak a plakát- és poszterrajongók: a hagyományos természeti képek, állatfotók és neves festők műveinek reprodukciói mellett valódi, korabeli film- és termékplakátokkal örvendezteti meg a szépre éhes közönséget.

• Mindig figyeljünk arra, hogy a kiválasztott kép és a lakásunk szín- és hangulatvilága összhangban legyen! Hiába tetszenek például a művészi, fekete-fehér fotográfiák, azok csak a letisztult, egyszerű berendezésű szobákban érvényesülnek; ha a berendezés sokszínű, s ráadásul mondjuk country hangulatú is, kifejezetten zűrzavaros lesz az összkép.

• A kép méretének alkalmazkodnia kell a térhez, amelyben elhelyezzük. Nagy méretű posztert, plakátot csak olyan helyre tegyünk, ahol van rálátás, ellenkező esetben egyrészt nem érvényesül, másrészt a kicsi teret valósággal "agyonnyomja". Kis helyiségekben, keskeny folyosókon inkább válasszunk egy-egy kisebb képet vagy kis képekből álló képsorozatot!

• A képkeret jobban befolyásolja a kép hatását, mint hinnénk! Ma már tulajdonképpen bármit bekereteztethetünk, színesók és anyagok egész tárházából válogathatunk. Ha biztosra akarunk menni, a keretnek válasszunk olyan színt, amely a képben is megtalálható, így összhangban lesz a kettő. Vigyázzunk arra, nehogy a túl élénk színű keret elnyomja a képet!

Egy kis ízelítő a Posterart kínálatából:

 
 
 
 
 
 

 

  

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Filmcsillagnyugvás

Történelmi emlékművé nyilvánította Los Angeles városi tanácsa azt a temetőt, amelyben többek közt… Tovább olvasom