Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Plakátkészítő verseny a víz világnapján

Március 22. a víz világnapja, ebből az alkalomból a Fertődi Általános Iskola plakátkészítő versenyt és rajzpályázatot hirdetett. Mindkettő célja az volt, hogy a gyerekek észrevegyék, milyen fontos életünkben a víz, védjék a környezetüket és szeressék a természetet.
A plakátkészítő versenyre Ábrahám Attiláné készítette fel a gyerekeket, a rajzpályázatnál Molnárné Dukai Éva tanárnőhöz fordulhattak segítségért a diákok. A verseny szervezője, Horváthné Zombó Andrea szerint nagyon sikeres volt a kezdeményezés, hiszen több mint 140 gyerektől érkeztek alkotások.
A plakátkészítő verseny nyertesei 5–6. osztályban Jagodits Júlia és a 6. b osztály, a 7–8. osztályosok között Czudor Csilla és Jagadits Gréta. A rajzpályázatnál 1–2. osztályos kategóriában Dovánszky Milán és Resch Dominik Mihály bizonyult a legjobbnak. 3–4. osztályos kategóriában Tóth Patrícia és Nagy Klaudia örülhetett az 1. helynek. Az 5–6. osztályosok közül Jagodits Júlia és Göndöcs Ildikó alkotását találta a zsqri a legjobbnak. A 7–8. osztályosok között Horváth Dániel és Varga Mercédesz nyerte el az 1. helyezést.
Varga Jenő igazgató elmondta, további érdekes események várnak a tanulókra a tanév végéig, legelőször március 24-én szombaton a nyílt nap, amelyre várják a szülőket és minden érdeklődőt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bubu a kadettválogatott élén

Egy hete ő kapta a legnagyobb tapsot a bemutatásnál. Pedig az ellenfél, a BEAC-Újbuda… Tovább olvasom