Kisalföld logö

2017. 03. 26. vasárnap - Emánuel 4°C | 11°C Még több cikk.

Pillangós

A krumplikat hasábokra vágjuk, hagymát pirítunk, mintha paprikás krumplit készítenénk, de annyi vizet teszünk rá, amennyi éppen ellepi a tálban a krumplit. Megsózzuk és lassú tűzön puhára főzzük. Ha megpuhult, felöntjük tejjel. Ezzel együtt felforraljuk, és amikor forr, személyenként 1–1 tojást ütünk bele. Akkor van kész az egytálétel, amikor az egész tojások is keményre főttek benne. Nagyon finom egytálétel, ami kenyérrel vagy önmagában is fogyasztható.

Szabó Károlyné, Lébény

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Most érdemes aranyba fektetni

Piaci szakértők szerint a következő időszakban is vonzó célpont lehet a biztonságos befektetési… Tovább olvasom