Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Péterfainé Sümegi Gyöngyi

Kategória: általános iskolai tanító

Név: Péterfainé Sümegi Gyöngyi
Győrszemerei Általános Iskola

Jelölő: Németh Viola  
Indoklás
Jelölni akarom osztályfőnökömet Péterfainé Sümegi Gyöngyi tanár nénit. A győrszemerei általános iskola felsős tanárját. Ott matematikát, kémiát, fizikát és informatikát tanít. Nekem még csak matematikát és informatikát tanít nagyon jól. Régebbi tanítványai is elismerték munkáját. Decemberben elvitte az osztályt Kesztölcre, erdei iskolába egy hétre. Ahol jól éreztük magunkat. Igyekszik az iskolai munkát érdekessé tenni. Bár még csak egy féléve ismerjük, de már mindenki nagyon megszerette. Mindig igazságos.

A jelölést támogatók:

Karádi Richárd: Amellett, hogy érdekes órákat tartott, gyakran szervezett iskolán kívüli programokat is. Ha jól tudom, most is szervez egyhetes erdei iskolát minden félévben, ahol az osztálytermen kívül, a természetben lehet biológiával-kémiával ismerkedni!

Kedves Olvasónk!
Ha Ön is úgy gondolja, hogy bármelyik jelöltet szívesen támogatná  szavazatával illetve jelölné valamelyik kategóriába, akkor nem kell mást tennie mint a tanar@kisalfold.hu e-mail címre elküldenie annak a tanárnak a nevét, akire szavazni szeretne (vagy jelölni), és természetesen az Ön nevét és telefonszámát, hogy éresíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse. Örömmel vennénk ha szavazatát ill. jelölését röviden néhány sorban megindokolná.

További részletek a kampányról itt >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vörös Gabriella: Aranykoporsó

Vörös Gabriella múzeumigazgató Móra Ferenc Aranykoporsó című regényéről beszél. Tovább olvasom