Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Pénzeső esett Németországban

Átadta a rendőrségnek azokat a bankjegyeket egy német nő, amelyek szó szerint az égből potyogtak le hozzá.
Meglepte a fura égi áldás azt a német autóst, akire Worms egyik útján pénzeső esett.

A 24 éves nő a fékbe taposott, amikor észrevette az égből hulló eurókat, és állítása szerint "tekintélyes mennyiségű" összeget szedett össze a rá záporozó bankjegyekből.

Nem sikerült minden bankót összegyűjtenie, de amit felmarkolt, azt le is adta a rendőrségen. Később a nyomozókat is elvezette arra a helyre, ahol a pénzt találta, az egyenruhások azonban nem bukkantak újabb eurókra.

Az illetékesek nem árulták el, hogy mekkora összeget adott át nekik a fiatal nő, és azt sem, hol találta a bankjegyeket. Egyelőre az után nyomoznak, honnan származott az égből hulló pénz.

Tavaly a New York-i Washington Square Parkban három brit fiatal Robin Hood és a vidám fiúk bőrébe bújva 4000 dollárt szórt szét a levegőben.

A sheffieldi fiatalok célja az akcióval az volt, hogy rávegyék az amerikaiakat, legyenek egy kicsit udvariasabbak egymással.

A brit fiatalok 4000 dollárnyi 1, 5 10 és 20 dolláros bankjegyet szórtak a levegőbe, mire a park látogatói szabályos őrjöngésbe kezdtek. Még a gyerekekre is rátapostak, bár senki sem sérült meg súlyosan.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

52 celsius az Egyesült Államokban

Tovább olvasom