Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

Partnerprogram a fogyasztókért

Az Égáz szeretné megőrizni jelenlegi fogyasztóit az energialiberalizáció utáni időszakban is.
Az Égáz hatósági fixált áron veszi-adja a földgázt, így az árak alakításával nem tudja magát versenyhelyzetbe hozni 2007 nyarára, amikor az energia az EU-előírásoknak megfelelően szabadpiaci „préda" lesz. A szolgáltató ezért úgy látja, most kell megnyerni fogyasztóit a jövő számára is. Tavaly év végén indította PartnerGáz nevű programját. Ennek folytatásáról, kiteljesítéséről tartott sajtótájékoztatót Győrött Kele Sándor Zsolt kereskedelmi és ügyfélszolgálati igazgatóhelyettes és Harka László kereskedelmi és partnerkapcsolati osztályvezető.

A program lényege, hogy a szolgáltató olyanokat (cégeket, szakembereket) sorakoztat fel maga mellé, amelyek/akik megbízhatóan, ellenőrzötten elvégzik az Égáz feladatkörébe nem tartozó, de mégiscsak „gázos" munkákat.

Legyen szó fűtés- vagy melegvíz-rendszer kiépítéséről, korszerűsítéséről, bővítéséről, karbantartásáról, javításáról. A partnerprogramba kapcsolódók azzal járnak jól, hogy a gázszolgáltató révén kiterjedt piachoz, munkához jutnak. A fogyasztó, a lakosság számára pedig az a haszon, hogy a partnerlista (ingyen kapható az Égáz irodáiban s megtalálható internetes honlapján) jó eligazítást ad, hol, milyen szakemberhez érdemes fordulni, aki nemcsak a munkát végzi el megbízhatóan, hanem egy sereg ügyintézéstől is megkíméli. Megyénkben egyelőre húszan tartoznak a minősített szakembergárdába, ám ez várhatóan bővül.

A gázszolgáltató tavaly ősszel a szén-monoxid-mérő készülékekre hirdetett akciót, idénre a karbantartás körét választotta. Mivel a fűtési és melegvíz-rendszerek kiépítése vagy korszerűsítése alkalmasint több százezer forinttal is terheli a családi költségvetést, az Égáz két bankkal együttműködési szerződést kötött speciális hitelezésre. Lapunknak arra a kérdésére, hogy vajon csökken-e például új bekötéseknél, új rendszerek üzembe állításakor a hatósági „tortúra" ideje, azt a választ kaptuk: minden bizonnyal.

A „partnerek" ugyanis fel vannak vértezve minden információval, elkerülhetők a felesleges utánjárások. Persze a törvényi hatósági előírásokat így is be kell tartani...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Titkos esküvő

Szűk körben, a sajtó teljes kizárásával házasodott össze szombaton délután Sopronban a világhírű… Tovább olvasom