Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 28°C Még több cikk.

Pap János (Fidesz–KDNP)

Különösen fontos év 2006 számomra, hiszen éppen 30 éve élek Mosonmagyaróváron és ez az év a választás, a fontos változások éve is. A Fidesz megtalálta a lényeget, amely a munka, az otthon és a család. E három együttes megléte, harmóniája esetén egészséges a nemzet és annak tagjai boldogulnak. Tudom, hogy tehetséges nemzet, illetve régió vagyunk, összefogással megvalósíthatjuk a terveinket.

A Szigetköz élni akar, az ott élő emberek a munkájuk után boldogulni szeretnének, segíteni kell őket. A nemzeti park, a Mosoni-Duna fejlesztésének megvalósítása nem halogatható tovább, az úthálózat állapotának javítását, az infrastruktúra XXI. századnak megfelelő szintjét minden településen biztosítani kell. A térség alkalmas a turizmus minden válfajára, segíteni kell az itt élőket.

Csökkenteni kell a bürokráciát, polgárbaráttá kell tenni. Meg kell akadályozni a falvak kiürülését, tenni kell azért, hogy megvalósuljon a várost elkerülő vagy tehermentesítő út, és olyan sportcsarnok épüljön fel, amely figyelembe veszi az itt élők igényét, érdekét, ne bérlők és kiszolgáltatottak legyünk a városunkban.

Az összefogás sok mindent megoldott már, bizonyított, hinni kell az emberek tenni akarásában, a változás után sikeresen lehet folytatni a magyar modellt, amely gazdasági növekedést és jólétet is jelent.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Mol eladta gázüzletágát

Lezárult március 31-én a Mol Földgázellátó Rt. és a Mol Földgáztároló Rt. társaságok százszázalékos… Tovább olvasom