Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Pályázz az Év Háza címre, s Tiéd lehet akár az 1 millió is!

Július végéig lehet pályázni az Év háza díjra Magyarországon megvalósult maximum 4 lakásos lakóépülettel, lakóépület bővítéssel, felújítással vagy nyaralóépület terveivel.
Az Év Háza díj az építészeti tevékenység legszélesebb spektrumának, a családi ház és a többlakásos lakóépületek objektív, szakmai szempontok alapján értékelt elismerése, amely a szakmai és civil építészeti törekvések integrálását és az építészeti minőség következetes érvényesítését tűzte ki célul.A szakmai szempontú értékelést a neves szakemberekből álló zsűri garantálja.

Az építészek 2008. július 31.-ig pályázhatnak 2005. augusztus 1-je és 2008. július 31. között jogerős használatbavételi engedélyt kapott lakó- és nyaraló épülettel– egyidejűleg, pályázónként eggyel.A fődíj összege 500.000 Ft, emellett a Kuratórium az általa legjobbnak ítélt házak tervezőinek további összesen 1.000.000 Ft értékben különdíjakat adhat.

Idén a kiíró négy kategóriát határozott meg a különdíjak odaítéléséhez: kiosztják a főtámogató által életre hívott „Év családi háza" díjat, díjazzák a „Környezettudatos építészeti gondolkodást", a „Korszerű épület-rehabilitációt", valamint idén először a „Fenntartható ingatlanhasznosítási magatartás" is bekerült az értékelési szempontok közé.

A részletes pályázati kiírás és a jelentkezési lap letölthető a www.evhaza.hu oldalról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nevelőapja 9 évig zaklatta, fajtalankodásra kényszerítette

Algyő - Egy alig 19 éves algyői lány tizenkét órán keresztül beszélt a rendőrségen arról, hogy… Tovább olvasom