Kisalföld logö

2017. 05. 25. csütörtök - Orbán 11°C | 21°C Még több cikk.

Pályázni márpedig kötelező és érdemes!

Több uniós pályázati forrás kiírása jelenik meg mostanában. Ez nemcsak vállalkozóknak, önkormányzatoknak, de civil szervezeteknek és magánszemélyeknek is pénzszerzési lehetőséget jelent céljaik megvalósításához. Ezért biztosítunk olvasóinknak pályázati tanácsadást.
Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében nyolcezermilliárd forintot biztosít 2007 és 2013 között az Európai Unió hazánknak, de ennek az összegnek a nagy részét pályázati úton lehet elnyerni. Néhány kiírás már megjelent (a többi is hamarosan várható), s csak egy-két hónap áll rendelkezésre a pályamunkák beadására. Ez olyan egyedi lehetőséget biztosít, amit nem szabad kihagyni Piller István szerint. A Produktív Iroda cégvezetője munkatársával, Buza Veronikával, a pályázati üzletág vezetőjével február 23-án, pénteken délelőtt 10 és 11 óra között a 96/504-594-es telefonszámon ad tanácsokat olvasóinknak. E-mailben a kérdéseket a rimanyi.zita@kisalfold.hu címre küldhetik.
A vállalkozások többsége tudja, mekkora lehetőséget nyújtanak a II. Nemzeti Fejlesztési Terv pályázatai, de szakembereink arra is felhívják a figyelmet, hogy nemcsak nekik, hanem szinte mindenki másnak érdemes ily módon támogatást igényelnie. A magánemberek például az energiatakarékossággal összefüggő nyílászárócseréhez szerezhetnek pénzt, a munkanélküliek pedig a pályázatok révén eleve úgy jelentkezhetnek egy cégnél, hogy ha felveszik őket, bérüket nem terheli a munkaadó. Emellett gyesen lévőknek, őstermelőknek, egyéni vállalkozóknak, önkormányzatoknak is lehetőséget nyújtanak a kiírások. Sokan mégis idegenkednek a pályázástól, nehéznek, reménytelennek tartják, pedig érdemes próbálkozni, egyre inkább elterjedt ez a forma. Szakértőink a tanácsadás keretében a teljesen kezdőknek elmondják, mit kell elolvasniuk, beszerezniük, a gyakorlottabbaknak elmagyarázzák egy-egy rész kidolgozását, és nem csak a II. NFT pályázatai kapcsán kérdezhetik őket olvasóink.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pályát módosítva lettek művészek

A színházi és a zenei életben Szegeden is sok olyan népszerű művész dolgozik, aki eredetileg egészen… Tovább olvasom