Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

Pályázatajánló

A Kutatás-fejlesztési Pályázati és Kutatáshasznosítási Iroda a hét régióban, így a nyugat-dunántúliban is, hirdet pályázatot.

Innocsekk

A Kutatás-fejlesztési Pályázati és Kutatáshasznosítási Iroda a hét régióban, így a nyugat-dunántúliban is pályázatot hirdet a mikro- és kisvállalkozások innovációs kezdeményezéseinek támogatására. A projektenként igényelhető támogatás minimum 2 millió forint, maximum 100.000 euró, mintegy 25 millió forint. A pályázat beadása folyamatos 2007. szeptember 28-ig (www.nkth.gov.hu, www.kutatas.hu).

Külföldi szakképzési kutatás

Kiíró: Országos Szakképzési Tanács. A pályázat kezelője: Tempus Közalapítvány. Pályázhatnak: szakmai tárgyat tanító tanárok, oktatók, a szakképzés irányításával, fenntartásával, fejlesztésével és érdekképviseletével foglalkozó szakemberek. A tanulmányutakra az Európai Unió és az EFTA azon országaiban kerülhet sor, amelyeknek hivatalos nyelve az angol, a francia vagy a német. Beadási határidő: 2006. április 21.

Marie Curie-pályázatok

Az Európai Unió 6. kutatási, technológiafejlesztési és demonstrációs keretprogramja. Pályázhatnak kutatásban, kutatók képzésében aktív jogi személyek, egyetem, kutatóintézet, vállalat, kutatók. Pályázható területek: Marie Curie-konferenciák és -kurzusok. Határidő: május 17. Marie Curie európai reintegrációs támogatás határideje: április 19. Európai kutatók visszatérésének és reintegrációjának elősegítése. Határidő: április 19. (1/237-1320, www.tka.hu).

Piacra jutás Latin-Amerikában

AL-Invest III. – európai uniós program a kis- és középvállalkozások latin-amerikai piacra jutásának elősegítésére. A program közreműködői hálózatának első magyar tagja a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. Az Európai Bizottság a 2007-ig terjedő időszakban 42 millió eurós támogatást rendelt az alaphoz (1/474-5143).

Logisztikai Kiválóság Díj

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2006-ban ismét meghirdeti a Logisztikai Kiválóság Díjat. A pályamunkák beadási határideje: június 30. (1/267-8740, www.logisztika.hu).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisalföld-exkluzív Törökországból

Tovább olvasom