Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Pályázat a középiskolákért

A csornai önkormányzat képviselő-testülete a legutóbbi ülésén úgy döntött: konzorciumi tagként részt vesz az Oktatási Minisztérium által meghirdetett „Munkaerő-piaci Alap képzési alaprész központi keretéből finanszírozandó, szakképzési programok előkészítését szolgáló, szakképző intézmények fejlesztésére vonatkozó, az intézmények infrastrukturális és az intézmények közötti együttműködés fejlesztését szolgáló tervek elkészítésére” elnevezésű pályázatán, melyet Győr önkormányzata nyújt be.

A testület a pályázat keretében a Hunyadi János Gimnáziumot és Szakközépiskolát, a Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskolát, Szakiskolát és Kollégiumot, valamint a Kossuth Lajos Szakiskolát jelöli ki az együttműködésre.
A pályázat segítségével elkészíthetők az EU-s és hazai forrásokból finanszírozandó, a szakképzés tárgyi feltételeinek fejlesztésére irányuló beruházások megvalósításához szükséges tervek, tanulmányok. Létrehozható továbbá az intézmények közötti együttműködési és irányítási modell. A pályázaton igényelhető támogatás összege 5–10 millió forint. A vissza nem térítendő támogatás utófinanszírozásként kerül a nyertes pályázóhoz. Önrész megjelölése nem szükséges.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Májusi letölthető sudoku!

Folytatódik Sárdi Tibornak, az "Ész Ász Top 100" játék győztesének új logikai játéka a sudoku.… Tovább olvasom