Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

Palcsó Tamás: Új élet, új külső

Palcsó Tamás megválik serkenő bajszától és szakállától. A fiút már bombázzák ajánlataikkal a kiadók.

Palcsó Tamás megválik védjegyétől, serkenő bajszától és szakállától. A fiút már bombázzák ajánlatukkal a kiadók, de a tinik kedvence még nem árulja el, hogy milyen stílusú lemezt szeretne. Annyit sikerült megtudnunk, ha az albumon helyet kaphat egy duett, az Tóth Gabival lesz. Bár csak a második helyen zárt a Megasztárban a lányok kedvence Palcsó Tamás, nem búsul, már a jövőre gondol. - Egyáltalán nem vagyok csalódott. Persze, jó lett volna győzni, de én nem a nyereményekért indultam el ezen a játékon - magyarázta fáradtsággal a hangjában Tamás.

- A játék utolsó pillanatáig nem tudtam eldönteni, hogyan áll a szavazás. Azt viszont éreztem, hogy az első dalom gyengébb volt. Tamás tud arról, hogy több lemezkiadó is segítené pályafutását, ezért rengeteget gondolkozik azon, hogy milyen legyen az első önálló lemeze. - Többen megkérdezték, hogy milyen stílusú albumot szeretnék, de erről nem akarok addig beszélni, amíg nem tudok biztos dolgokat mondani. Benne vagyok a közepében, ahogy befejeződnek az egyeztetések, már bőbeszédűbb leszek - nyilatkozta a tőle megszokott szűkszavúsággal Tamás.
Viszont nagyon szívesen énekelnék majd a megasztáros játékostársaimmal duettet. Például örömmel dolgoznék együtt Tóth Gabival, ha csak egy dal erejéig is. Mint emlékezetes, Palcsó Tamás - éppúgy, mint Caramel - Billy Steinbergtől kapott egy dalt a Megasztár döntőjére. A nagy megtiszteltetésen túl Tamásnak sok öröme nem volt a neves komponista nótájában, végig hamisan énekelte, a zsűri szerint nem is állt jól neki.

- A döntőn előadott Billy Steinberg-dal nem biztos, hogy felkerül a lemezemre - igazolta Presseréket Tomi. - Az nem igazán az én stílusom. Információink szerint Tamásnak a Universal lemezkiadó ajánlott szerződést. Felkerestük a cég illetékesét, aki megerősítette a hírt. - Folynak a megbeszélések. Annyit elárulhatok, hogy valóban nekünk van jogunk kiadni a lemezét, de többet még nem mondhatok - magyarázta Gajda László, a kiadó magyar részlegének vezetője.

Az új élethez új külső is dukál. Úgy tűnik, Palcsó rövidesen változtatni akar fizimiskáján. - Fél éve, közös megegyezés alapján döntöttem a szakállnövesztés mellett. A barátnőm kérdezte, hogy mi lenne, ha növesztenék magamnak arcszőrt. Azt mondtam, hogy rendben van, nekem is tetszett ez a viselet - mesélte a szexepiljének tartott szakáll és bajusz történetét Tamás. - Elgondolkoztam, hogy újítok a külsőmön, és lehet, hogy megválok tőle.

Forrás: Színes Bulvár Lap

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új fénnyel írták a fesztivált

Véget ért a Fényírók Fesztiválja. A programsorozaton öt ország húsz városában voltak rendezvéynek. Tovább olvasom