Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

Palcsó bevállalja

Palcsó Tomi és Tóth Gabi szerelme hirtelennek tűnhet, de csak most derült ki a teljes igazság.

Tóth Gabi
Először a Csillagok Háborúja bemutatója után kapták el Tomit az újságírók, akik Gabival való kapcsolatáról kérdezték. Akkor a fiú annyit mondott: kamu az egész. Most hetekkel később bevallotta: már akkor is együtt voltak Gabival, de nem szerették volna nyilvánosságra hozni.

A Story magazinnak elmesélte szerelmük kibontakozásának különös történetét is. Tamás már a döntő ideje alatt szerelmes lett Gabiba, de ezt akkor egy reménytelen szerelemként élte meg, hiszen a lány akkoriban Bálint Ádám felé húzott. Tomi minden pillanatban szerelme tekintetét kereste, de a lány nem akarta észrevenni.

Az érzelmek viharában Palcsó semmit nem tett, hogy tudassa Gabival érzéseit, inkább szabad utat hagyott, Ádámnak. Később komolyabbra fordultak a dolgok, hiszen Tóthék legkisebb lánya és a győri fiú egy szobába költöztek, ami Tomi számára reménytelenné tette a helyzetet és hetekig mosolyogva figyelhette, ahogy szerelmest játszik két társa.

Palcsó Tamás duettje Oláh Ibolyával
Az újságok arról is cikkeztek, miszerint Nellivel összeköltözik, ha megnyeri a fődíjat, és ezt a fiú is megerősítette. Azonban bevallotta: ezzel csak érzelmeit akarta titkolni, hiszen Nellivel már akkor nagyon megromlott a kapcsolatuk.

Palcsó apuka szerint meg lehet érteni fia ex-barátnőjét is, hiszen Tomi a produkció miatt sokszor késve érkezett a randikra, sőt volt, hogy el sem ment és még a telefont sem emelte fel. Azonban Palcsóék büszkesége szerint nem volt inkorrekt Nellivel szemben, hiszen nem csalta meg és nem alázta meg. Elmondása szerint nem kizárólag Gabi miatt szakított, hanem a régi problémák is közrejátszottak. Azt azonban nem tudni, Nelli hogyan éli meg a történteket, hiszen Szerénához hasonlóan ő is elzárkózik a nyilvánosság elől.

Később Gabi és Ádám is feladta a szerelmi színjátékot, így a lány ismét szabad volt. Így kerülhettek közelebb egymáshoz és egy divatbemutató alkalmával el is csattanhatott az első csók.

Hogy mi lesz ennek a vége? Azt senki nem tudja, de a szerelmesek szerint bármi megtörténhet, hiszen nagyon jól kiegészítik egymást, és már az összeköltözés gondolata is megfordult a fejükben. Bár ez még várat magára. Tamás édesapja szerint ez nem lesz egy hosszú kapcsolat, hiszen ahogy fiát ismeri, más tulajdonságokat értékel egy emberben, mint amikkel Gabi rendelkezik.

Forrás: Story

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vigh László: Követni szívünk szép hajlamait

Vigh László akadémikus, a Szegedi Biológiai Központ biokémikus kutatója Karácsony Benő A megnyugvás… Tovább olvasom