Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

Paksi erőmű - Megjelent a közbeszerzés a földtani kutatásra

A tenderen való részvételre március 7-ig lehet jelentkezni. A második fordulóban a legolcsóbb ajánlattevő lesz a nyertes.
Az MVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt. tárgyalásos közbeszerzést írt ki az új blokkok földtani kutatására - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A közbeszerzés nyertesének feladata lesz "az új atomerőművi blokk(ok) telephelyengedélyének megszerzéséhez szükséges, kutató magfúrások alapján történő földtani kutatási vizsgálatok és program végrehajtása, azon belül általános földtani, geofizikai, geotechnikai és hidrogeológiai vizsgálatok végrehajtása, és térinformatikai adatbázis létrehozása."

Nem tehet ajánlatot az a cég, amelynek az elmúlt három üzleti év bármelyikében, az éves beszámolója szerinti üzemi-üzleti tevékenység eredménye - amortizáció nélkül - negatív volt. Ugyan csak nem lehet ajánlattevő az, akinek az elmúlt három év bármelyikében, a mérlegadatai alapján számított tőkeáttételi mutatója - a hosszú lejáratú kötelezettségek és a saját tőke aránya - meghaladja a 0,7 értéket.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még öt napig lehet jelentkezni a felsőoktatásba

A felvételizőknek szombat éjfélig kell véglegesíteniük a jelentkezésüket az e-felvételi rendszerében. Tovább olvasom