Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Öt év börtönbüntetéssel sújtották a komlói pedofilt

Öt év börtönbüntetéssel sújtotta a Pécsi Városi Bíróság a kiskorú barátjával és fiatalkorú nevelt fiával fajtalankodó komlói férfit hétfőn hozott elsőfokú, nem jogerős ítéletében.

A bíróság Sz. Attilát megrontás, kétrendbeli kiskorú veszélyeztetése és tiltott pornográf felvételekkel való visszaélés miatt marasztalta el. Mellékbüntetésként öt évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától, valamint kötelezte 153 ezer forint bűnügyi költség megfizetésére.

A tényállás szerint a vádlott évekkel ezelőtt ismerkedett meg a szülei halálos autóbalesete miatt árvaságra jutott és nagyanyja nevelése alatt álló, akkor még a 14. életévét be nem töltött sértettel.

Baráti, bizalmi viszonyba került vele, pénzt adott, ajándékokat vett neki, nyaralni vitte Tunéziába, Törökországba, belföldi üzleti útjaira, s a helyzetét kihasználva kiélte rajta aberrált nemi vágyait.

Különböző eszközökkel bántalmazta, s 2006 elején egyszer orálisan közösült is vele. A sértett azt vallotta, mindezt azért tűrte el, mert a férfi lelki és anyag támaszt jelentett számára, később azonban rájött, hogy a vádlottnak nem ő, hanem vágyai kielégítése volt a fontos.

Sz. Attila fiatalkorú nevelt fiával is szexuális kapcsolatot létesített, tizenötször biztosan közösült vele, előfordult, hogy a fiút ki is kötözte, s az együttlétről felvételeket készített.

A bíróság szakértői véleményekre hivatkozva rámutatott: a vádlott mindkét sértettnek olyan traumát okozott, amely minden bizonnyal kihat a szexuális életükre.

Az ügyész az ítélet súlyosításáért, valamint a minősítés megváltoztatásért, vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, ezért az ügy a Baranya Megyei Bíróságon folytatódik.

Olvasóink írták

 • 5. Lárika 2010. szeptember 28. 21:45
  „Ez siralmas. 5 évet jobb helyeken kis értékű lopásért adnak. Az ilyesmiért meg 500-at.”
 • 4. obama 2010. szeptember 27. 18:39
  „h?t nem sok.”
 • 3. Goldmund 2010. szeptember 27. 13:52
  „Igen, inkább kötél kéne ennek, nem 5 év!

  Hiszen folyamatosan csinálta egyrészt egy olyan fiúval, akit ő nevelt (ez súlyosbító tényező kéne, hogy legyen!), másrészt egy árva, tehát lelkileg az átlagosnál kiszolgáltatottabb gyerekkel.”
 • 2. SC 2010. szeptember 27. 12:53
  „-Nade bíró nő,nem sok az az öt év?
  -Süket maga?MONDOM KÖTÉL!!!”
 • 1. micimacko64 2010. szeptember 27. 11:55
  „Remélem a sitten "helyreteszik" a vágyait.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyalogost gázolt a villamos a Frankel Leó utcánál

Gyalogost gázolt a 17-es villamos a Frankel Leó utcánál, a sérültet a mentők kórházba szállították -… Tovább olvasom